terapia e të folurit

Ngjitësja e patologjisë së të folurit e patologjisë së të folurit SLP – Albanian Shqip

Ngjitëse e tingullit të patologjisë së të folurit SLP

Të gjithë flasin për luftën në UKRAINE, duke besuar se kanë gjetur mënyrën e duhur për të folur. Gjuha e fjalës që duhet të kemi çdo ditë nuk mendoj se është LAJMI MË FUND! Është bukur të dëgjosh pak muzikë derisa të të dhemb zemra, derisa të dalin të gjithë tingujt dhe të shkosh në valë. Një muzikant i lezetshëm mund t’ju çojë diku tjetër në një festival argëtues me një zë kitarë nordik 2-tonësh. Ishte një grup nga Xhamajka, por simbolet nuk i mbaj mend mirë. Ishte një kërcim tekno ose retro në festë, por rocksteady ishte një DJ dashurie, kështu e quajti kitaristi 2-tonësh me shpirt nordik.