swara

SLP speech path sound sticker – basa jawa

Stiker swara patologi wicara SLP

Kabeh wong ngomong babagan perang ing UKRAINE, percaya yen dheweke wis nemokake cara sing bener kanggo ngomong. Basa krama lugu sing saben dina tak anggep dadi WARTA TERBARU! Kelangan kanggo ngrungokake musik sawetara nganti atimu lara, nganti kabeh swara metu lan sampeyan pindhah ing gelombang. Musisi keren bisa nggawa sampeyan menyang papan liya menyang festival sing nyenengake kanthi swara gitar 2 nada Nordic. Iku band saka Jamaika, nanging aku ora ngelingi simbol banget. Iku tari techno utawa retro ing partai, nanging rocksteady minangka DJ katresnan, sing diarani gitaris 2-nada kanthi jiwa Nordic.