смешен

Налепница говорна патологија со говорна патологија SLP – македонски

Налепница SLP говорна патологија на звукот

Сите зборуваат за војната во УКРАИНА, верувајќи дека го нашле вистинскиот начин да зборуваат. Јазикот на говор што мораме да го имаме секој ден мислам дека не е НАЈНОВАТА ВЕСТ! Убаво е да слушате музика додека не ве заболи срцето, додека не излезат сите звуци и не тргнете на бранот. Еден кул музичар може да ве однесе на друго место на забавен фестивал со нордиски 2-тонски глас на гитара. Тоа беше бенд од Јамајка, но не се сеќавам добро на симболите. Тоа беше техно или ретро танц на забавата, но Rocksteady беше љубовен диџеј, така го нарече 2-тонскиот гитарист со нордиска душа.