Japó: terratrèmol, tsunami i accident nuclear

earthquake, tyler the creator, volcano, dog, gold, apple, logo, earth, igor, music, mountain, eleven, alcohol, banned, drink, eboy, egirl, station, 4loko, 7, four, fourloko, gas, juul, loko, white claw, amount, caffeine, challenge, near me,tsunami, ocean, wings of fire, japan, wave, japanese, kanagawa, hokusai, sea, water, seawing, waves, dragon, great, blue, wof, glory, clay, starflight, cool, sunny, storm, fuji, surf, surfing, great wave, surfer, turtle, sandwing, rainwing ,nuclear, science, fallout, atomic, radiation, nuke, engineer, physics, nerd, bomb, geek, funny, radioactive, atom, energy, chemical engineering, humor, wasteland, apocalypse, power, mechanical engineering, fallout 4, war, cool, chernobyl, russia, aerospace engineering, chemical, new, black

A les 14:46, en el moment en què l’11 de març de 2011 es va produir un terratrèmol de 9,0 graus que va provocar un tsunami massiu, la gent va guardar un moment de silenci a Fukushima.

Japan – Fukushima – March 11, 2011

TÒKIO (AP) – El Japó va rendir divendres un homenatge a les víctimes i va renovar les recerques dels desapareguts d’un gran terratrèmol i tsunami de fa 11 anys que també va provocar un desastre nuclear a Fukushima on desenes de milers de persones encara no poden tornar a casa.

Japanese Tsunami | Timecast March 11, 2011 | The New York Times

Això fa tant de cor i fa por de veure’l. Veure el poder de destrucció d’un tsunami i un terratrèmol és simplement aterridor. Posa en perspectiva com està fora del nostre control la mare naturalesa. El meu cor va amb la gent del Japó que va perdre la vida, els que han perdut éssers estimats i els que estaran lluitant per recollir les peces quan les aigües baixin.