Sapasang ngabeledug narajang kota Beirut

lebanon, beirut, lebanese, arabic, arab, egypt, vintage, dubai, jordan, middle east, retro, syria, uae, typography, qatar, iraq, habibi, middle eastern, fairouz, music, kuwait, saudi arabia, emirates, nostalgia, calligraphy, language, quotes, morocco, beyrouth, cedar, explosion, anime, my hero academia, manga, bakugou, bakugo, boku no hero academia, kacchan, deku, bnha, mha, japan, all might, megumin, fire, red, retro, konosuba, city, katsuki bakugou, apocalypse, katsuki, boom, cute, izuku, midoriya, funny, lord explosion murder, akira, hero

Dina 4 Agustus 2020, hiji cache kira-kira 2750 metrik ton amonium nitrat disimpen precariously di palabuan Beirut, Libanon hurung tur nyababkeun hiji ledakan urutan tinggi masif anu ngancurkeun bagian badag kota kuno.

𝐁𝐞𝐢𝐫U𝐭 2020

Sapasang ledakan, anu kadua langkung ageung tibatan anu kahiji, narajang kota Beirut awal Salasa sonten, nelasan saheunteuna 154 urang, nyiderakeun langkung ti 5,000 sareng nyababkeun karusakan anu nyebar. Langkung ti 1,000 urang parantos dirawat di rumah sakit, sareng 120 masih dina kaayaan kritis dina dinten Jumaah, numutkeun menteri kaséhatan Libanon, Hamad Hassan.

Ledakan kadua ngirimkeun bulu beureum saulas di luhur palabuan kota sareng nyiptakeun gelombang guncangan anu ngarecah gelas sababaraha mil. Sanaos operasi milarian anu ageung, puluhan masih dipercaya leungit di kota, ibukota Libanon, di basisir wétan Laut Tengah.

Nalika otoritas ngahijikeun naon anu kajantenan, ieu mangrupikeun tampilan naon anu urang terang sareng anu henteu.

Naon anu nyababkeun ledakan?
Anu ngabalukarkeun pasti tetep undetermined, tapi kahuruan ravaged hiji gudang port sabudeureun 6 p.m. Aya dua ngabeledug, hiji leutik nu dituturkeun sababaraha detik saterusna ku blast gedé nu ngancurkeun swathes kota.