Dinten ieu kami ngobrol ngeunaan parobahan, inovasi jeung nyoko.

color tv came out in Italy in 1970s

Nalika tv warna kaluar di Italia dina taun 1970-an, otoritas lokal ngabatalkeun kalolobaan TV anu nyatakeun yén aranjeunna henteu ngalakukeun tés anu cekap sareng tiasa ngabahayakeun pikeun anu nonton. Panginten aranjeunna leres, panginten henteu. Intina nyaéta yén éta mangrupikeun téknologi anu ngaganggu yén pamaréntahan nyobian ngatur kusabab aranjeunna henteu ngartos.

Conto séjénna nyaéta internét.

Mimitina dianggap “fad lulus” , lajeng massively diadopsi ku dulur jeung smartphone atawa laptop dina sakabéh kecap.

Abdi émut Bill Gates dina wawancara dina David Letterman Show anu diolok-olok sabab anjeunna ngajelaskeun naon internét sareng kumaha éta bakal ngarobih dunya.

Bill: “[Internet] janten tempat dimana urang tiasa nyebarkeun inpormasi […], ngirim email éléktronik …”

Pewawancara: “sababaraha bulan kapengker aya pengumuman terobosan anu ageung dina internét […] aranjeunna badé nyiarkeun pertandingan baseball […] sareng kuring ngan ukur mikir sorangan “naha radio ngirining bel?” “…..

Bill: “Anjeun tiasa ngadangukeun éta iraha waé anjeun hoyong”

Pewawancara: “Naha tape recorder hurung?”

… jeung saterusna. Ieu jujur ​​nyeri nonton, tapi Bill seuri. Henteu sareng anjeunna, tapi sareng anjeunna.

Anjeun terang dimana kuring bade sareng ieu, tapi abdi hoyong ngadamel kristal jelas.

Kuring humbly yakin yén iraha wae aya inovasi badag aub, jalma meunang sieun.

Jalma bakal nyoba membela status quo sabab “robah” scares jalma. Ngarobih padamelan, ngarobih bumi, ngarobih mitra (hihi) mangrupikeun rarasaan anu pikasieuneun sabab kami diprogram pikeun milarian kaamanan sareng cicing di zona kanyamanan.

Upami karuhun urang mendakan guha anu saé, kalayan seueur sumber tuangeun, aranjeunna henteu kedah “kaluar tina zona kanyamanan” sareng ngalawan sababaraha singa pikeun ngamankeun tuangeun salajengna.

Robah pikasieuneun sareng téknologi ieu sesah kahartos. Sababaraha urang nyobian ngartos eta, tapi jujur ​​teuas saperti naraka. Kuring parantos di rohangan ieu mangtaun-taun sareng kuring masih diajar hal-hal anyar unggal dinten.

Mékanisme konsensus anyar, tipena béda blockchain, validators, delegator, panambang, boga laju, insentif, oracles, jsb jsb Beuki anjeun diajar beuki hayang diajar sarta beuki anjeun sadar aya deui diajar.

Ieu nyarios yén kalolobaan jalma ngan ukur bakal nyikat kusabab aranjeunna henteu hoyong nganggo kakuatan otak pikeun ngartos éta.

Hayu atuh lereskeun ieu: leres pisan upami henteu hoyong diajar. Kuring henteu weruh kumaha surelek jalan na acan kuring make eta sapopoé.

Kuring henteu weruh kumaha internét sabenerna jalan na acan, deui, kuring make eta sapopoé.

Sami sareng telepon, pesen téks, TV, jsb.

Kitu cenah, butuh waktu pikeun ngabiasakeun téknologi anyar sareng éta sababna jalma-jalma pikasieuneun.

Kalolobaan jalma ngan bakal sikat eta kaluar sabab teu resep naon maranéhna teu ngarti, nepi ka maranéhna nyadar yén maranéhna bisa ngamimitian ngagunakeun téhnologi nu tanpa bener nyaho naon balik eta.

Kuring yakin urang masih mimiti. Nepi ka ayeuna, cukup hésé pikeun pangguna rata-rata pikeun nyetél dompét, nyerat frasa cikal, kalibet dina protokol kauangan desentralisasi, $ AAVE , Uniswap, Pancakeswap, Curve, teras milarian panyadia staking anu leres, teras ngirim token antara dompét jsb.

Sapertos ayeuna éta henteu disetél pikeun banding ka milyaran jalma, sareng ieu mangrupikeun hal anu saé. Ieu hiji hal anu alus sabab sakali pausahaan mimiti fokus kana centricity customer sarta pangalaman, dulur bakal hoyong janten bagian tina eta.

Perusahaan anyar bakal dilahirkeun dina blockchain, jasa anyar bakal disayogikeun. Web3 téh sadayana ngeunaan mindahkeun kakuatan ti korporasi badag ka pamaké sarta éta lumangsung katuhu di hareup panon urang.

$BTC sareng $ETH sanés investasi 1 taun. Téknologi ieu bakal ngarobih dunya sapertos anu urang terang sareng aranjeunna bakal mendakan résistansi ti jalma anu sami anu paling nguntungkeun tina dunya dumasar kana inflasi.

Kuring daék dagang jeung investasi di crypto disebut tadi pikeun dékade hareup jeung kamungkinan malah saluareun éta.

Kalayan sadayana ieu nyarios, henteu unggal crypto sami, sapertos henteu unggal saham sami.

Ngabandingkeun BTC mun TurtleCoin kawas ngabandingkeun $ TSLA (Tesla Motors, Inc.) (Tesla Motors, Inc.) jeung Theranos. Tur aya alesan naha Theranos teu boga ticker a.

Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker

Bitcoin cryptocurrency - Bitcoin BTC Sticker Sticker
Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker
Dipasang 3 Lapisan, Topi Ayah, Tikar Meja, Topeng Barudak, Magnét, Topi Baseball, Alas Beurit, Alas Anjing, Bandana Piaraan, Simbut piaraan, Tikar Ucing, Kaos Aktif, Kaos Lengan Baseball ¾, Kaos Oblong Klasik , Kaos Grafis, Hoodie Ringan, Kaos Enteng, Kaos Lengan Panjang, Kaos Panjang, Kaos Premium, Kaos Pullover, Kaos Pullover, Kaos Racerback, Top Tanpa Lengan, Kaos Penting, Tank Top, Tri – Kaos campuran, Kaos V-beuheung, Hoodie Zip, Baju A-Line, Top Chiffon, Kaos Scoop Dipasang, Kaos Dipasang, Kaos V-Neck Dipasang, Kaos Kaos Grafis, Legging , Rok Mini, Kaos Scoop Premium, Kaos Santai Fit, Stiker, Stiker Herang, Kulit Laptop, Leungeun Laptop, Stiker Transparan, Kulit iPad, iPad Snap Case, Kulit iPhone, iPhone Snap Case, iPhone Soft Case, iPhone Tangguh Kasus, Dompét iPhone, Kulit Samsung Galaxy, Kasus Samsung Galaxy Snap, Kasus Lemes Samsung Galaxy, Kasus Samsung Galaxy Tangguh, Cetakan Papan Seni, Cetakan Seni, Cetakan Dipasang Kanvas