Astăzi vorbim despre schimbare, inovare și adoptare.

color tv came out in Italy in 1970s

Când televizorul color a apărut în Italia în anii 1970, autoritățile locale au revocat majoritatea televizoarelor susținând că nu au făcut suficiente teste și că ar putea fi dăunătoare pentru privitori. Poate au avut dreptate, poate nu. Ideea este că era o tehnologie disruptivă pe care guvernul a încercat să o reglementeze pentru că nu o înțelegeau.

Un alt exemplu este internetul.

Considerat mai întâi un „mod trecător”, apoi adoptat masiv de toată lumea cu un smartphone sau un laptop în întregul cuvânt.

Îmi amintesc că Bill Gates, într-un interviu de la David Letterman Show, era luat de râs pentru că explica ce este internetul și cum avea să schimbe lumea.

Bill: „[Internetul] devine un loc în care oamenii pot publica informații […], trimit e-mailuri electronice…”

Intervievator: „Cu câteva luni în urmă a existat un anunț important că pe internet […] urmau să transmită un meci de baseball […] și m-am gândit în sinea mea „sună radioul un sonerie?” „…..

Bill: „O poți asculta oricând vrei”

Intervievator: „Sună magnetofonele?”

… si asa mai departe. A fost sincer dureros să privești, dar Bill râdea. Nu cu el, ci la el.

Știi unde mă duc cu asta, dar vreau să fac totul clar.

Cred cu umilință că ori de câte ori sunt implicate inovații mari, oamenii se sperie.

Oamenii vor încerca să apere status quo-ul pentru că „schimbarea” îi sperie pe oameni. Schimbarea locului de muncă, schimbarea casei, schimbarea partenerilor (lol) este un sentiment înfricoșător, deoarece suntem programați să căutăm securitate și să rămânem în zona noastră de confort.

Dacă strămoșii noștri au găsit o peșteră bună, cu multe surse de hrană, nu aveau nevoie să „iasă din zona lor de confort” și să lupte cu niște lei pentru a-și asigura următoarea masă.

Schimbarea este înfricoșătoare și această tehnologie este greu de înțeles. Unii oameni încearcă să înțeleagă, dar sincer este greu al naibii. Sunt în acest spațiu de mulți ani și încă învăț lucruri noi în fiecare zi.

Noi mecanisme de consens, diferite tipuri de blockchain, validatori, delegatori, mineri, are rate, stimulente, oracole, etc. Cu cât înveți mai mult, cu atât vrei să înveți mai mult și cu atât realizezi că este mai mult de învățat.

Acest lucru înseamnă că majoritatea oamenilor o vor șterge pentru că nu vor să folosească puterea creierului pentru a o înțelege.

Permiteți-mi să înțeleg asta: este absolut în regulă să nu vreți să învățați. Nu știu cum funcționează e-mailurile și totuși le folosesc zilnic.

Nu știu cum funcționează de fapt internetul și totuși, din nou, îl folosesc zilnic.

La fel și cu apelurile telefonice, mesajele text, televizoarele etc.

Acestea fiind spuse, este nevoie de timp pentru a te obișnui cu o nouă tehnologie și de aceea oamenii se sperie.

Majoritatea oamenilor o vor înlătura doar pentru că nu le place ceea ce nu înțeleg, până când își dau seama că pot începe să folosească tehnologia fără să știe cu adevărat ce se află în spatele ei.

Cred că suntem încă devreme. Începând de astăzi, este destul de greu pentru utilizatorul obișnuit să configureze un portofel, să scrie fraza inițială, să se angajeze în protocoale financiare descentralizate, $AAVE , Uniswap, Pancakeswap, Curve, apoi să găsească furnizorul de miza potrivit, apoi să trimită jetoane între portofele etc.

Așa cum este acum, nu este setat să atragă miliarde de oameni, iar acesta este un lucru bun. Este un lucru bun, deoarece odată ce companiile încep să se concentreze pe centrarea pe client și pe experiență, toată lumea va dori să facă parte din aceasta.

Pe blockchain se vor naste noi companii, vor fi furnizate noi servicii. Web3 se referă la schimbarea puterii de la marile corporații la utilizatori și se întâmplă chiar în fața ochilor noștri.

$BTC și $ETH nu sunt investiții pe 1 an. Aceste tehnologii vor schimba lumea așa cum o știm și vor găsi rezistență din partea acelorași oameni care beneficiază cel mai mult de pe urma unei lumi bazate pe fiat inflaționist.

Sunt dispus să tranzacționez și să investesc în cripto-ul menționat mai sus pentru următorul deceniu și, posibil, chiar și mai departe.

Cu toate acestea fiind spuse, nu orice cripto este la fel, la fel cum nu toate stocurile sunt la fel.

Compararea BTC cu TurtleCoin este ca și cum ai compara $TSLA (Tesla Motors, Inc.) (Tesla Motors, Inc.) cu Theranos. Și există un motiv pentru care Theranos nu are un ticker.

Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker

Bitcoin cryptocurrency - Bitcoin BTC Sticker Sticker
Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker
Montat în 3 straturi, pălărie pentru tată, covoraș de birou, mască pentru copii, magnet, șapcă de baseball, mouse pad, covoraș pentru câini, bandană pentru animale de companie, pătură pentru animale de companie, covoraș pentru pisici, tricou activ, tricou cu mânecă ¾ de baseball, tricou clasic , Tricou grafic, Hanorac ușor, Hanorac ușor, Tricou cu mânecă lungă, Tricou lung, Tricou premium, Hanorac cu glugă, Hanorac pulover, Tricou fără mâneci, Tricou esențial, Tricou, Tricou -tricou amestecat, tricou cu decolteu in V, hanorac cu fermoar, rochie in linie A, top din sifon, tricou cu scoop, tricou mulat, tricou cu decolteu in V, rochie tricou grafic, jambiere , Fustă mini, Tricou Premium Scoop, Tricou cu o formă relaxată, Autocolant, Autocolant lucios, Piele pentru laptop, Husă pentru laptop, Autocolant transparent, piele iPad, husă pentru iPad, piele pentru iPhone, husă pentru iPhone, husă moale pentru iPhone, rezistentă pentru iPhone Husă, portofel pentru iPhone, piele Samsung Galaxy, husă Samsung Galaxy Snap, husă moale Samsung Galaxy, husă rezistentă pentru Samsung Galaxy, imprimare pe tablă, imprimare artistică, imprimare montată pe pânză