Данас говоримо о промени, иновацијама и усвајању.

color tv came out in Italy in 1970s

Када је телевизор у боји изашао у Италији 1970-их, локалне власти су повукле већину телевизора тврдећи да нису урадили довољно тестирања и да би могли бити штетни за посматраче. Можда су били у праву, а можда и не. Поента је да је то била дисруптивна технологија коју је влада покушала да регулише јер је нису разумели.

Други пример је интернет.

Прво се сматрало „пролазном модом“, а онда су га масовно усвојили сви са паметним телефоном или лаптопом.

Сећам се да је Бил Гејтс у интервјуу за Дејвид Летерман Шоу исмеван јер је објашњавао шта је интернет и како ће променити свет.

Билл: „[Интернет] постаје место где људи могу да објављују информације […], шаљући електронске мејлове…“

Интервјуер: „Пре неколико месеци дошло је до великог продора најаве да ће на интернету […] да емитују бејзбол утакмицу […] и само сам помислио у себи „да ли радио звони?“ „…..

Билл: “Можете да је слушате кад год желите”

Анкетар: „Звоне ли касетофони?“

… и тако даље. Било је искрено болно гледати, али Бил се смејао. Не са њим, већ са њим.

Знате куда идем са овим, али желим да буде кристално јасно.

Понизно верујем да кад год се ради о великим иновацијама, људи се уплаше.

Људи ће покушати да бране статус кво јер „промена“ плаши људе. Промена посла, промена дома, промена партнера (лол) је застрашујући осећај јер смо програмирани да тражимо сигурност и останемо у зони удобности.

Ако су наши преци пронашли добру пећину, са пуно извора хране, нису морали да „изађу из своје зоне удобности“ и да се боре са неким лавовима да би обезбедили свој следећи оброк.

Промена је застрашујућа и ову технологију је тешко разумети. Неки људи покушавају да то разумеју, али искрено је тешко као пакао. У овом простору сам много година и још увек свакодневно учим нове ствари.

Нови механизми консензуса, различите врсте блокчејна, валидатори, делегати, рудари, стопе, подстицаји, пророчанства, итд. Што више научите, то више желите да научите и више схватате да имате још да научите.

Ово значи да ће већина људи то једноставно одбацити јер не желе да користе моћ мозга да би то разумели.

Да разјасним ово: потпуно је у реду не желети да то научите. Не знам како е-поруке функционишу, а ипак их користим свакодневно.

Не знам како интернет заправо функционише, а опет, користим га свакодневно.

Исто је са телефонским позивима, текстуалним порукама, телевизорима итд.

Међутим, потребно је време да се навикне на нову технологију и зато су људи избезумљени.

Већина људи ће то једноставно одбацити јер им се не свиђа оно што не разумеју, док не схвате да могу да почну да користе технологију, а да заправо не знају шта је иза тога.

Верујем да смо још рано. Од данас је просечном кориснику прилично тешко да подеси новчаник, запише почетну фразу, укључи се у децентрализоване финансијске протоколе, $ААВЕ, Унисвап, Панцакесвап, Цурве, затим пронађе правог провајдера за улагање, затим пошаље токене између новчаника итд.

Како је сада, није постављено да се допадне милијардама људи, и ово је добра ствар. То је добра ствар јер када компаније почну да се фокусирају на клијенте и искуство, сви ће желети да буду део тога.

На блокчејну ће се рађати нове компаније, пружаће се нове услуге. Веб3 се односи на пребацивање моћи са великих корпорација на кориснике и дешава се пред нашим очима.

$БТЦ и $ЕТХ нису једногодишње инвестиције. Ове технологије ће променити свет какав познајемо и наићи ће на отпор истих људи који имају највише користи од света заснованог на инфлацији.

Спреман сам да тргујем и инвестирам у горепоменуту криптовалуту у наредној деценији, а можда чак и након тога.

Уз све ово што се каже, није свака криптовалута иста, баш као што нису све акције исте.

Поређење БТЦ-а са ТуртлеЦоин-ом је као поређење $ТСЛА (Тесла Моторс, Инц.) (Тесла Моторс, Инц.) са Тхеранос-ом. И постоји разлог зашто Тхеранос нема ознаку.

Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker

Bitcoin cryptocurrency - Bitcoin BTC Sticker Sticker
Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker
Уграђени трослојни, капа за тату, простирка за сто, дечија маска, магнет, бејзбол капа, подлога за миша, простирка за псе, бандана за кућне љубимце, покривач за кућне љубимце, подметач за мачке, активна мајица, мајица са ¾ рукавима за бејзбол, класична мајица , мајица са сликама, лагана дуксерица, лагана дуксерица, мајица са дугим рукавима, дуга мајица, премиум мајица, пуловер дуксерица, дукс са пуловером, мајица без рукава, мајица без рукава, есенцијална мајица, три мајица, -мешовита мајица, мајица са В-изрезом, дуксерица са рајсфершлусом, хаљина А-кроја, горњи део од шифона, мајица са кратким рукавима, уклопљена мајица, мајица са в-изрезом, мајица са сликама, хеланке , мини сукња, премиум мајица са кратким рукавима, мајица опуштеног кроја, налепница, сјајна налепница, кожа за лаптоп, навлака за лаптоп, провидна налепница, иПад кожа, навлака за иПад, кожа за иПхоне, навлака за иПхоне, мека футрола за иПхоне, чврста навлака за иПхоне Футрола, новчаник за иПхоне, Самсунг Галаки Скин, Самсунг Галаки Снап навлака, Самсунг Галаки мека футрола, Самсунг Галаки чврста футрола, штампа на уметничкој плочи, уметничка штампа, штампа на платну