Vandaag hebben we het over verandering, innovatie en adoptie.

color tv came out in Italy in 1970s

Toen de kleuren-tv in de jaren zeventig in Italië uitkwam, hebben de lokale autoriteiten de meeste tv’s ingetrokken omdat ze beweerden dat ze niet genoeg getest hadden en dat ze schadelijk konden zijn voor de kijkers. Misschien hadden ze gelijk, misschien ook niet. Het punt was dat het een ontwrichtende technologie was die de overheid probeerde te reguleren omdat ze het niet begrepen.

Een ander voorbeeld is internet.

Eerst beschouwd als een “voorbijgaande rage”, daarna massaal geadopteerd door iedereen met een smartphone of een laptop in het hele woord.

Ik herinner me dat Bill Gates in een interview in de David Letterman Show voor de gek werd gehouden omdat hij uitlegde wat internet was en hoe het de wereld zou gaan veranderen.

Bill: “[Het internet] wordt een plaats waar mensen informatie kunnen publiceren […], elektronische e-mails kunnen versturen…”

Interviewer: “een paar maanden geleden was er een grote doorbraak aankondiging dat op internet […] ze een honkbalwedstrijd zouden uitzenden […] en ik dacht bij mezelf “gaat er een belletje rinkelen op de radio?” “…..

Bill: “Je kunt ernaar luisteren wanneer je maar wilt”

Interviewer: “Doen bandrecorders een belletje rinkelen?”

… enzovoorts. Het was oprecht pijnlijk om te zien, maar Bill lachte. Niet bij hem, maar bij hem.

Je weet waar ik hiermee naartoe wil, maar ik wil het glashelder maken.

Ik ben er nederig van overtuigd dat mensen bang worden als er grote innovaties in het spel zijn.

Mensen zullen proberen de status-quo te verdedigen omdat “verandering” mensen bang maakt. Van baan veranderen, van huis veranderen, van partner veranderen (lol) is een eng gevoel omdat we geprogrammeerd zijn om zekerheid te zoeken en in onze comfortzone te blijven.

Als onze voorouders een goede grot vonden, met voldoende voedselbronnen, hoefden ze niet “uit hun comfortzone te komen” en met een aantal leeuwen te vechten om hun volgende maaltijd veilig te stellen.

Verandering is eng en deze technologie is moeilijk te begrijpen. Sommige mensen proberen het te begrijpen, maar het is echt zo moeilijk als de hel. Ik ben al vele jaren in deze ruimte en ik leer nog steeds elke dag nieuwe dingen.

Nieuwe consensusmechanismen, verschillende soorten blockchain, validators, delegators, miners, has rate, incentives, oracles, etc etc. Hoe meer je leert, hoe meer je wilt leren en hoe meer je beseft dat er meer te leren is.

Dit wil zeggen dat de meeste mensen het gewoon zullen wegwuiven omdat ze geen hersenkracht willen gebruiken om het te begrijpen.

Laat me dit duidelijk maken: het is helemaal oké om het niet te willen leren. Ik weet niet hoe e-mails werken en toch gebruik ik ze elke dag.

Ik weet niet hoe internet echt werkt en toch gebruik ik het elke dag.

Hetzelfde geldt voor telefoontjes, sms-berichten, tv’s, enz.

Dat gezegd hebbende, het kost tijd om te wennen aan een nieuwe technologie en daarom raken mensen in paniek.

De meeste mensen zullen het gewoon wegwuiven omdat ze niet leuk vinden wat ze niet begrijpen, totdat ze beseffen dat ze de technologie kunnen gaan gebruiken zonder echt te weten wat erachter zit.

Ik geloof dat we nog vroeg zijn. Vanaf vandaag is het voor de gemiddelde gebruiker vrij moeilijk om een ​​portemonnee in te stellen, de seed-zin op te schrijven, deel te nemen aan gedecentraliseerde financiële protocollen, $AAVE, Uniswap, Pancakeswap, Curve, vervolgens de juiste staking-provider te vinden en vervolgens tokens tussen portefeuilles te verzenden, enz.

Zoals het nu is, zal het niet miljarden mensen aanspreken, en dit is een goede zaak. Dat is maar goed ook, want zodra bedrijven zich gaan richten op klantgerichtheid en ervaring, wil iedereen er deel van uitmaken.

Nieuwe bedrijven zullen worden geboren op de blockchain, nieuwe diensten zullen worden geleverd. Bij Web3 draait alles om het verschuiven van de macht van grote bedrijven naar de gebruikers en het gebeurt recht voor onze ogen.

$BTC en $ETH zijn geen investeringen van 1 jaar. Deze technologieën zullen de wereld veranderen zoals wij die kennen en ze zullen weerstand ondervinden van dezelfde mensen die het meest profiteren van een op inflatie gebaseerde wereld.

Ik ben bereid om het komende decennium en mogelijk zelfs daarna te handelen in en te investeren in de bovengenoemde crypto.

Met dit alles gezegd zijnde, is niet elke crypto hetzelfde, net zoals niet elk aandeel hetzelfde is.

BTC vergelijken met TurtleCoin is als het vergelijken van $TSLA (Tesla Motors, Inc.) (Tesla Motors, Inc.) met Theranos. En er is een reden waarom Theranos geen ticker heeft.

Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker

Bitcoin cryptocurrency - Bitcoin BTC Sticker Sticker
Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker
Getailleerde 3-laags, papa-hoed, bureaumat, kindermasker, magneet, baseballpet, muismat, hondenmat, bandana voor huisdieren, deken voor huisdieren, kattenmat, actief T-shirt, honkbal-T-shirt met ¾ mouw, klassiek T-shirt , Grafisch T-shirt, Lichtgewicht hoodie, Lichtgewicht sweatshirt, T-shirt met lange mouwen, Lang T-shirt, Premium T-shirt, Pullover-hoodie, Pullover-sweatshirt, Racerback-tanktop, Mouwloze top, Essential T-shirt, Tanktop, Tri -blend T-Shirt, V-hals T-Shirt, Hoodie met rits, A-lijn Jurk, Chiffon Top, Getailleerd Scoop T-Shirt, Getailleerd T-Shirt, Getailleerd V-hals T-Shirt, Grafisch T-Shirt Jurk, Leggings , Minirok, Premium Scoop T-Shirt, Relaxed Fit T-Shirt, Sticker, Glanzende Sticker, Laptop Skin, Laptop Sleeve, Transparante Sticker, iPad Skin, iPad Snap Case, iPhone Skin, iPhone Snap Case, iPhone Soft Case, iPhone Tough Case, iPhone Wallet, Samsung Galaxy Skin, Samsung Galaxy Snap Case, Samsung Galaxy Soft Case, Samsung Galaxy Tough Case, Art Board Print, Art Print, Canvas Mounted Print