I dag snakker vi om endring, innovasjon og adopsjon.

color tv came out in Italy in 1970s

Da farge-TV-en kom ut i Italia på 1970-tallet, tilbakekalte de lokale myndighetene de fleste TV-er og hevdet at de ikke gjorde nok testing og at de kunne være skadelige for seerne. Kanskje de hadde rett, kanskje ikke. Poenget er at det var en forstyrrende teknologi som myndighetene prøvde å regulere fordi de ikke forsto det.

Et annet eksempel er internett.

Først betraktet som en “passerende kjepphest”, deretter massivt adoptert av alle med en smarttelefon eller en bærbar datamaskin i hele ordet.

Jeg husker at Bill Gates i et intervju på David Letterman Show ble gjort narr av fordi han forklarte hva internett var og hvordan det kom til å forandre verden.

Bill: “[Internett] er i ferd med å bli et sted hvor folk kan publisere informasjon […], sende elektroniske e-poster …”

Intervjuer: «For et par måneder siden kom det en stor gjennombruddskunngjøring om at på internett […] skulle de kringkaste en baseballkamp […] og jeg tenkte bare for meg selv «ringer radio en bjelle?» “…..

Bill: “Du kan lytte til den når du vil”

Intervjuer: “Ringer båndopptakere en bjelle?”

… og så videre. Det var ærlig talt vondt å se på, men Bill lo. Ikke med ham, men mot ham.

Du vet hvor jeg vil med dette, men jeg vil gjøre det krystallklart.

Jeg tror ydmykt at når det er store innovasjoner involvert, blir folk redde.

Folk vil prøve å forsvare status quo fordi “endring” skremmer folk. Å bytte jobb, bytte hjem, bytte partner (lol) er en skummel følelse fordi vi er programmert til å søke trygghet og holde oss i komfortsonen vår.

Hvis våre forfedre fant en god hule, med mange matkilder, trengte de ikke å “komme ut av komfortsonen” og kjempe mot noen løver for å sikre sitt neste måltid.

Endring er skummelt og denne teknologien er vanskelig å forstå. Noen mennesker prøver å forstå det, men det er ærlig talt vanskelig. Jeg har vært i dette området i mange år, og jeg lærer fortsatt nye ting hver dag.

Nye konsensusmekanismer, ulike typer blokkjeder, validatorer, delegatorer, gruvearbeidere, har rate, insentiver, orakler, etc etc. Jo mer du lærer, jo mer vil du lære og jo mer innser du at det er mer å lære.

Dette er å si at de fleste bare vil børste det av fordi de ikke vil bruke hjernekraft til å forstå det.

La meg få dette på det rene: det er helt OK å ikke ønske å lære det. Jeg vet ikke hvordan e-poster fungerer, og likevel bruker jeg dem hver dag.

Jeg vet ikke hvordan internett faktisk fungerer, og likevel bruker jeg det hver dag.

Samme med telefonsamtaler, tekstmeldinger, TV-er osv.

Når det er sagt, det tar tid å venne seg til en ny teknologi, og det er derfor folk skremmer ut.

De fleste vil bare børste det av fordi de ikke liker det de ikke forstår, før de innser at de kan begynne å bruke teknologien uten egentlig å vite hva som ligger bak.

Jeg tror vi fortsatt er tidlig ute. Per i dag er det ganske vanskelig for den gjennomsnittlige brukeren å sette opp en lommebok, skrive ned frøsetningen, engasjere seg i desentraliserte finansprotokoller, $AAVE , Uniswap, Pancakeswap, Curve, for så å finne den rette innsatsleverandøren, og deretter sende tokens mellom lommebøker osv.

Slik det er nå er det ikke satt til å appellere til milliarder av mennesker, og dette er en god ting. Det er en god ting fordi når selskaper begynner å fokusere på kundesentrisitet og opplevelse, vil alle ønske å være en del av det.

Nye selskaper vil bli født på blokkjeden, nye tjenester vil bli levert. Web3 handler om å flytte makt fra store selskaper til brukerne, og det skjer rett foran øynene våre.

$BTC og $ETH er ikke 1 års investeringer. Disse teknologiene vil forandre verden slik vi kjenner den, og de vil finne motstand fra de samme menneskene som drar mest nytte av en inflasjonsbasert fiat-basert verden.

Jeg er villig til å handle og investere i den nevnte kryptoen for det neste tiåret og muligens til og med utover det.

Når alt dette er sagt, er ikke hver krypto den samme, akkurat som ikke alle aksjer er like.

Å sammenligne BTC med TurtleCoin er som å sammenligne $TSLA (Tesla Motors, Inc.) (Tesla Motors, Inc.) med Theranos. Og det er en grunn til at Theranos ikke har en ticker.

Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker

Bitcoin cryptocurrency - Bitcoin BTC Sticker Sticker
Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker
Tilpasset 3-lags, pappahatt, skrivebordsmatte, barnemaske, magnet, baseballhette, musematte, hundematte, kjæledyrbandana, kjæledyrteppe, kattematte, aktiv t-skjorte, baseball ¾-ermet t-skjorte, klassisk t-skjorte , Grafisk T-skjorte, Lett hettegenser, Lett sweatshirt, Langermet T-skjorte, Lang T-skjorte, Premium T-skjorte, Pullover Hettegenser, Pullover Sweatshirt, Racerback Tank Top, Ermeløs topp, Essential T-skjorte, Tank Top, Tri -blanding T-skjorte, V-hals T-skjorte, hettegenser med glidelås, A-line kjole, Chiffon topp, Fitted Scoop T-skjorte, Figursydd T-skjorte, Fititt V-hals T-skjorte, Grafisk T-skjorte kjole, Leggings , Miniskjørt, Premium Scoop T-skjorte, Relaxed Fit T-skjorte, Klistremerke, Glossy Sticker, Laptop Skin, Laptop Sleeve, Transparent Sticker, iPad Skin, iPad Snap Case, iPhone Skin, iPhone Snap Case, iPhone Soft Case, iPhone Tough Etui, iPhone-lommebok, Samsung Galaxy-skinn, Samsung Galaxy Snap-deksel, Samsung Galaxy Soft-deksel, Samsung Galaxy Tough-deksel, kunsttavletrykk, kunsttrykk, lerretsmontert trykk