Ma változásról, innovációról és elfogadásról beszélünk.

color tv came out in Italy in 1970s

Amikor az 1970-es években megjelent a színes tévé Olaszországban, a helyi hatóságok visszavonták a legtöbb tévét, arra hivatkozva, hogy nem végeztek el elég tesztet, és károsak lehetnek a nézőkre. Talán igazuk volt, talán nem. A lényeg az, hogy ez egy bomlasztó technológia volt, amelyet a kormány megpróbált szabályozni, mert nem értették.

Egy másik példa az internet.

Először „múló hóbortnak” tekintették, majd mindenki masszívan átvette, aki okostelefonnal vagy laptoppal rendelkezik.

Emlékszem, Bill Gates-et a David Letterman Show-ban adott interjúban kinevették, mert elmagyarázta, mi az internet, és hogyan fogja megváltoztatni a világot.

Bill: „[Az internet] olyan hellyé válik, ahol az emberek információkat publikálhatnak […], elektronikus e-maileket küldhetnek…”

Riporter: „Pár hónapja volt egy nagy áttörést jelentő bejelentés, hogy az interneten […] közvetítenek egy baseball-mérkőzést […], és csak arra gondoltam magamban, hogy „cseng a rádió?” “…..

Bill: „Bármikor hallgathatod”

Kérdező: „Csengetnek a magnók?

… és így tovább. Fájdalmas volt nézni, de Bill nevetett. Nem vele, hanem vele.

Tudod, hova megyek ezzel, de kristálytisztán akarom tenni.

Alázattal hiszem, hogy amikor nagy újításokról van szó, az emberek megijednek.

Az emberek megpróbálják megvédeni a status quót, mert a „változás” megijeszti az embereket. Munkát váltani, otthont váltani, partnert váltani (lol) ijesztő érzés, mert arra vagyunk programozva, hogy biztonságot keressünk és a komfortzónánkban maradjunk.

Ha őseink találtak egy jó barlangot, ahol rengeteg élelemforrás volt, nem kellett „kilépniük komfortzónájukból”, és oroszlánokkal harcolni, hogy biztosítsák a következő étkezést.

A változás ijesztő, és ezt a technológiát nehéz megérteni. Vannak, akik megpróbálják megérteni, de őszintén, pokolian nehéz. Sok éve vagyok ezen a területen, és még mindig tanulok új dolgokat minden nap.

Új konszenzusos mechanizmusok, különböző típusú blokkláncok, érvényesítők, delegátorok, bányászok, ráta, ösztönzők, orákuszok stb.

Ez azt jelenti, hogy a legtöbb ember csak azért ecseteli, mert nem akar agyi erőt használni a megértéséhez.

Hadd tisztázzam: teljesen rendben van, ha nem akarjuk megtanulni. Nem tudom, hogyan működnek az e-mailek, mégis mindennap használom őket.

Nem tudom, hogyan működik valójában az internet, és mégis, mindennap használom.

Ugyanez vonatkozik a telefonhívásokra, SMS-ekre, tévékre stb.

Ennek ellenére időbe telik, amíg megszokják az új technológiát, és ezért az emberek kiakadnak.

A legtöbb ember csak ecsetelni fogja, mert nem tetszik nekik, amit nem ért, amíg rá nem jön, hogy elkezdheti használni a technológiát anélkül, hogy tudná, mi van mögötte.

Azt hiszem, még korán vagyunk. Napjainkban az átlagfelhasználók számára meglehetősen nehéz beállítani a pénztárcát, leírni a kezdő kifejezést, decentralizált pénzügyi protokollokat használni, $AAVE , Uniswap, Pancakeswap, Curve, majd megtalálni a megfelelő tétszolgáltatót, majd tokeneket küldeni a pénztárcák között stb.

A jelenlegi állapot szerint nem emberek milliárdjainak szól, és ez jó dolog. Ez jó dolog, mert amint a vállalatok elkezdenek az ügyfélközpontúságra és a tapasztalatra összpontosítani, mindenki részese akar lenni ennek.

A blokkláncon új cégek születnek, új szolgáltatásokat nyújtanak majd. A Web3 arról szól, hogy a hatalmat a nagyvállalatokról a felhasználókra helyezzük át, és ez a szemünk előtt történik.

A $BTC és a $ETH nem 1 éves befektetés. Ezek a technológiák megváltoztatják az általunk ismert világot, és ugyanazoktól az emberektől fognak ellenállásra találni, akik a legtöbbet profitálnak az inflációs fiat alapú világból.

Hajlandó vagyok kereskedni és befektetni a fent említett kriptoba a következő évtizedben, és esetleg még azon túl is.

Mindezek mellett nem minden kripto egyforma, mint ahogy nem minden részvény egyforma.

A BTC és a TurtleCoin összehasonlítása olyan, mint a $TSLA (Tesla Motors, Inc.) (Tesla Motors, Inc.) és a Theranos összehasonlítása. És megvan az oka annak, hogy Theranosnak nincs tickerje.

Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker

Bitcoin cryptocurrency - Bitcoin BTC Sticker Sticker
Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker
Beépített 3 rétegű, apa sapka, asztali szőnyeg, gyerek maszk, mágnes, baseball sapka, egérpad, kutyaszőnyeg, háziállat bandana, kisállat takaró, macskaszőnyeg, aktív póló, baseball ¾ ujjú póló, klasszikus póló , Grafikus póló, Könnyű pulóver, Könnyű pulóver, Hosszú ujjú póló, Hosszú póló, Prémium póló, Pulóver pulóver, Pulóver Pulóver, Racerback Tank Top, Ujjatlan felső, Essential póló, Tank felső, Tri -keverékes póló, V-nyakú póló, cipzáras kapucnis kapucnis, A-vonalú ruha, sifon felső, testhezálló Scoop póló, testhezálló póló, testhezálló V-nyakú póló, grafikus pólóruha, leggings , Miniszoknya, Prémium Scoop póló, Relaxed Fit póló, Matrica, Fényes matrica, Laptop Skin, Laptoptok, Átlátszó matrica, iPad Skin, iPad Snap tok, iPhone Skin, iPhone Snap Case, iPhone Soft Case, iPhone Tough Tok, iPhone pénztárca, Samsung Galaxy Skin, Samsung Galaxy Snap tok, Samsung Galaxy puha tok, Samsung Galaxy kemény tok, művészeti táblanyomat, művésznyomat, vászonra szerelhető nyomat