Tänään puhumme muutoksesta, innovaatiosta ja adoptiosta.

color tv came out in Italy in 1970s

Kun väritelevisio tuli markkinoille Italiassa 1970-luvulla, paikallisviranomaiset sulkivat useimmat televisiot, koska ne väittivät, että niitä ei testattu riittävästi ja että ne voivat olla haitallisia katsojille. Ehkä he olivat oikeassa, ehkä eivät. Asia on siinä, että se oli häiritsevää tekniikkaa, jota hallitus yritti säädellä, koska he eivät ymmärtäneet sitä.

Toinen esimerkki on Internet.

Ensin sitä pidettiin ohimenevänä muotina , minkä jälkeen kaikki, joilla on älypuhelin tai kannettava tietokone, omaksuivat sen.

Muistan, että Bill Gatesia naurettiin David Letterman Shown haastattelussa, koska hän selitti, mitä Internet on ja kuinka se aikoi muuttaa maailmaa.

Bill: “[Internetistä] on tulossa paikka, jossa ihmiset voivat julkaista tietoa […], lähettää sähköposteja…”

Haastattelija: “Pari kuukautta sitten tuli suuri läpimurtoilmoitus, että Internetissä […] aiotaan lähettää baseball-ottelu […] ja ajattelin vain itsekseni “soiko radio kelloa?” “……

Bill: “Voit kuunnella sitä milloin haluat”

Haastattelija: “Soivatko nauhurit kelloa???”

… ja niin edelleen. Se oli rehellisesti tuskallista katsoa, ​​mutta Bill nauroi. Ei hänen kanssaan, vaan hänen kanssaan.

Tiedät, mihin olen menossa tällä, mutta haluan tehdä sen kristallinkirkkaaksi.

Uskon nöyrästi, että aina kun kyseessä on suuria innovaatioita, ihmiset pelkäävät.

Ihmiset yrittävät puolustaa status quoa, koska “muutos” pelottaa ihmisiä. Työpaikan vaihto, kodin vaihto, kumppanin vaihto (lol) on pelottava tunne, koska meidät on ohjelmoitu etsimään turvaa ja pysymään mukavuusalueellamme.

Jos esi-isämme löysivät hyvän luolan, jossa oli runsaasti ravintolähteitä, heidän ei tarvinnut “poistua mukavuusalueeltaan” ja taistella leijonia vastaan ​​saadakseen seuraavan ateriansa.

Muutos on pelottavaa ja tätä tekniikkaa on vaikea ymmärtää. Jotkut ihmiset yrittävät ymmärtää sitä, mutta se on suoraan sanottuna helvetin vaikeaa. Olen ollut tässä tilassa monta vuotta ja opin edelleen uusia asioita joka päivä.

Uudet konsensusmekanismit, erilaiset lohkoketjut, validaattorit, delegaattorit, kaivostyöntekijät, korko, kannustimet, oraakkelit jne. Mitä enemmän opit, sitä enemmän haluat oppia ja sitä enemmän ymmärrät, että opittavaa on enemmän.

Tämä tarkoittaa, että useimmat ihmiset vain hylkäävät sen, koska he eivät halua käyttää aivovoimaa ymmärtääkseen sitä.

Selitän tämän suoraan: on täysin OK olla haluamatta oppia sitä. En tiedä miten sähköpostit toimivat, mutta silti käytän niitä päivittäin.

En tiedä, kuinka internet todella toimii, ja silti käytän sitä joka päivä.

Sama koskee puheluita, tekstiviestejä, televisioita jne.

Uuteen tekniikkaan tottuminen vie kuitenkin aikaa, ja siksi ihmiset ovat sekaisin.

Useimmat ihmiset vain hylkäävät sen, koska he eivät pidä siitä, mitä he eivät ymmärrä, kunnes he ymmärtävät, että he voivat alkaa käyttää tekniikkaa tietämättä todella, mitä sen takana on.

Uskon, että olemme vielä aikaisessa. Nykyään tavallisen käyttäjän on melko vaikeaa luoda lompakkoa, kirjoittaa muistiin alkulause, käyttää hajautettuja rahoitusprotokollia, $AAVE , Uniswap, Pancakeswap, Curve, sitten löytää oikea panosten tarjoaja, lähettää rahakkeita lompakoiden välillä jne.

Nykyisellään sen ei ole tarkoitus houkutella miljardeja ihmisiä, ja tämä on hyvä asia. Se on hyvä asia, sillä kun yritykset alkavat keskittyä asiakaslähtöisyyteen ja kokemukseen, kaikki haluavat olla mukana.

Lohkoketjuun syntyy uusia yrityksiä, tarjotaan uusia palveluita. Web3:ssa on kyse vallan siirtämisestä suurilta yrityksiltä käyttäjille, ja se tapahtuu aivan silmiemme edessä.

$BTC ja $ETH eivät ole 1 vuoden sijoituksia. Nämä tekniikat muuttavat maailmaa sellaisena kuin me sen tunnemme, ja ne löytävät vastustusta samojen ihmisten keskuudessa, jotka hyötyvät eniten inflaatioon perustuvasta fiat-maailmasta.

Olen valmis käymään kauppaa ja sijoittamaan edellä mainittuun kryptoon seuraavan vuosikymmenen ajan ja mahdollisesti vielä sen jälkeenkin.

Kaiken tämän jälkeen jokainen krypto ei ole sama, kuten kaikki osakkeet eivät ole samanlaisia.

BTC:n vertaaminen TurtleCoiniin on kuin $TSLA:n (Tesla Motors, Inc.) (Tesla Motors, Inc.) vertaamista Theranosiin. Ja on syy, miksi Theranoksella ei ole tickeriä.

Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker

Bitcoin cryptocurrency - Bitcoin BTC Sticker Sticker
Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker
Mukautuva 3-kerroksinen, isähattu, pöytämatto, lasten naamio, magneetti, lippalakki, hiirimatto, koiran matto, lemmikin bandana, lemmikkipeitto, kissamatto, aktiivinen T-paita, ¾-hihainen baseball-t-paita, klassinen T-paita . -sekoitus T-paita, V-kaula T-paita, vetoketjullinen huppari, A-linjainen mekko, sifonkitoppi, istuva Scoop T-paita, istuva T-paita, istuva V-kaula T-paita, graafinen T-paitamekko, leggingsit , Minihame, Premium Scoop T-paita, Relaxed Fit T-paita, Tarra, Kiiltävä Tarra, Kannettavan tietokoneen ulkokuori, Kannettavan tietokoneen suojus, Läpinäkyvä tarra, iPad Skin, iPad Snap Case, iPhone Skin, iPhone Snap Case, iPhone Soft Case, iPhone Tough Kotelo, iPhone-lompakko, Samsung Galaxy Skin, Samsung Galaxy Snap Case, Samsung Galaxy Soft Case, Samsung Galaxy Tough Case, Taidetauluprintti, Taideprintti, kankaalle kiinnitetty printti