I dag taler vi om forandring, innovation og adoption.

color tv came out in Italy in 1970s

Da farve-tv’et udkom i Italien i 1970’erne, tilbagekaldte de lokale myndigheder de fleste tv’er og hævdede, at de ikke lavede nok test, og at de kunne være skadelige for seerne. Måske havde de ret, måske ikke. Pointen er, at det var en forstyrrende teknologi, som regeringen forsøgte at regulere, fordi de ikke forstod det.

Et andet eksempel er internettet.

Først betragtet som en “passerende fadæse” , derefter massivt adopteret af alle med en smartphone eller en bærbar computer i hele ordet.

Jeg kan huske, at Bill Gates i et interview på David Letterman Show blev gjort til grin, fordi han forklarede, hvad internettet var, og hvordan det ville ændre verden.

Bill: “[Internettet] er ved at blive et sted, hvor folk kan offentliggøre information […], sende elektroniske e-mails…”

Interviewer: “for et par måneder siden var der et stort gennembrudsmeddelelse om, at på internettet […] skulle de udsende en baseballkamp […] og jeg tænkte bare ved mig selv “ringer radioen en klokke?” “…..

Bill: “Du kan lytte til den, når du vil”

Interviewer: “Ringer båndoptagere en klokke???”

… og så videre. Det var ærligt talt smertefuldt at se, men Bill grinede. Ikke med ham, men med ham.

Du ved, hvor jeg vil hen med det her, men jeg vil gerne gøre det krystalklart.

Jeg tror ydmygt på, at når der er store innovationer involveret, bliver folk bange.

Folk vil forsøge at forsvare status quo, fordi “ændring” skræmmer folk. At skifte job, skifte hjem, skifte partner (lol) er en skræmmende følelse, fordi vi er programmeret til at søge tryghed og blive i vores komfortzone.

Hvis vores forfædre fandt en god hule med masser af fødekilder, behøvede de ikke at “komme ud af deres komfortzone” og kæmpe mod nogle løver for at sikre deres næste måltid.

Forandring er skræmmende, og denne teknologi er svær at forstå. Nogle mennesker forsøger at forstå det, men det er ærlig talt svært som pokker. Jeg har været i dette rum i mange år, og jeg lærer stadig nye ting hver dag.

Nye konsensusmekanismer, forskellige typer blockchain, validatorer, delegatorer, minearbejdere, har rate, incitamenter, orakler osv. osv. Jo mere du lærer, jo mere vil du lære, og jo mere indser du, at der er mere at lære.

Dette vil sige, at de fleste mennesker bare vil børste det af, fordi de ikke ønsker at bruge hjernekraft til at forstå det.

Lad mig få det på det rene: det er helt OK ikke at ville lære det. Jeg ved ikke, hvordan e-mails fungerer, og alligevel bruger jeg dem hver dag.

Jeg ved ikke, hvordan internettet rent faktisk fungerer, og alligevel bruger jeg det hver dag.

Det samme med telefonopkald, tekstbeskeder, tv osv.

Når det er sagt, tager det tid at vænne sig til en ny teknologi, og det er derfor, folk flipper ud.

De fleste mennesker vil bare børste det af, fordi de ikke kan lide det, de ikke forstår, indtil de indser, at de kan begynde at bruge teknologien uden rigtig at vide, hvad der ligger bag.

Jeg tror, ​​vi stadig er tidlige. I dag er det temmelig svært for den gennemsnitlige bruger at opsætte en tegnebog, skrive startsætningen ned, engagere sig i decentraliserede finansprotokoller, $AAVE, Uniswap, Pancakeswap, Curve, og derefter finde den rigtige indsatsudbyder, og derefter sende tokens mellem tegnebøger osv.

Som det er nu, er det ikke indstillet til at appellere til milliarder af mennesker, og det er en god ting. Det er en god ting, for når først virksomheder begynder at fokusere på kundecentricitet og oplevelse, vil alle gerne være en del af det.

Nye virksomheder vil blive født på blockchain, nye tjenester vil blive leveret. Web3 handler om at flytte magt fra store virksomheder til brugerne, og det sker lige foran vores øjne.

$BTC og $ETH er ikke 1-årige investeringer. Disse teknologier vil ændre verden, som vi kender den, og de vil finde modstand fra de selvsamme mennesker, som har mest gavn af en inflationær fiat-baseret verden.

Jeg er villig til at handle og investere i den førnævnte krypto i det næste årti og muligvis endda derudover.

Når alt dette er sagt, er ikke hver krypto den samme, ligesom ikke alle aktier er de samme.

At sammenligne BTC med TurtleCoin er som at sammenligne $TSLA (Tesla Motors, Inc.) (Tesla Motors, Inc.) med Theranos. Og der er en grund til, at Theranos ikke har en ticker.

Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker

Bitcoin cryptocurrency - Bitcoin BTC Sticker Sticker
Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker
Monteret 3-lags, far-hat, skrivebordsmåtte, børnemaske, magnet, baseballkasket, musemåtte, hundemåtte, kæledyrsbandana, kæledyrstæppe, kattemåtte, aktiv t-shirt, baseball-t-shirt med ¾ ærmer, klassisk t-shirt , Grafisk T-shirt, Letvægts-hættetrøje, Letvægts-sweatshirt, Langærmet T-shirt, Lang T-shirt, Premium T-shirt, Pullover Hættetrøje, Pullover Sweatshirt, Racerback Tank Top, Ærmeløs Top, Essential T-Shirt, Tank Top, Tri -blend T-shirt, V-hals T-shirt, hættetrøje med lynlås, A-line kjole, chiffon top, fitted scoop t-shirt, figursyet t-shirt, figursyet v-hals t-shirt, grafisk t-shirt kjole, leggings , Mini-nederdel, Premium Scoop T-Shirt, Relaxed Fit T-Shirt, Sticker, Glossy Sticker, Laptop Skin, Laptop Sleeve, Transparent Sticker, iPad Skin, iPad Snap Case, iPhone Skin, iPhone Snap Cover, iPhone Soft Cover, iPhone Tough Etui, iPhone Wallet, Samsung Galaxy Skin, Samsung Galaxy Snap Cover, Samsung Galaxy Soft Cover, Samsung Galaxy Tough Case, Art Board Print, Art Print, Canvas Mounted Print