Avui parlem de canvi, innovació i adopció.

color tv came out in Italy in 1970s

Quan la televisió en color va sortir a Itàlia a la dècada de 1970, les autoritats locals van revocar la majoria de televisors al·legant que no feien prou proves i que podien ser perjudicials per als espectadors. Potser tenien raó, potser no. La qüestió és que era una tecnologia disruptiva que el govern va intentar regular perquè no ho entenia.

Un altre exemple és Internet.

Primer es va considerar una “moda passatgera”, després va ser adoptada massivament per tothom amb un telèfon intel·ligent o un ordinador portàtil en tota la paraula.

Recordo que en una entrevista al David Letterman Show es va burlar de Bill Gates perquè explicava què era Internet i com anava a canviar el món.

Bill: “[Internet] s’està convertint en un lloc on la gent pot publicar informació […], enviar correus electrònics…”

Entrevistador: “Fa un parell de mesos hi va haver un gran anunci que a Internet […] anaven a retransmetre un partit de beisbol […] i només vaig pensar per a mi mateix “, la ràdio sona un timbre?” “…..

Bill: “Pots escoltar-lo quan vulguis”

Entrevistador: “Les gravadores sonen un timbre?”

… i així successivament. Sincerament, va ser dolorós veure-ho, però en Bill es va riure. No amb ell, sinó amb ell.

Ja saps on vaig amb això, però vull deixar-ho clar.

Crec humilment que sempre que hi ha grans innovacions implicades, la gent s’espanta.

La gent intentarà defensar l’statu quo perquè el “canvi” fa por. Canviar de feina, canviar de casa, canviar de parella (jejeje) és una sensació espantosa perquè estem programats per buscar seguretat i mantenir-nos a la nostra zona de confort.

Si els nostres avantpassats van trobar una bona cova, amb moltes fonts d’aliment, no necessitaven “sortir de la seva zona de confort” i lluitar contra alguns lleons per assegurar-se el seu proper àpat.

El canvi fa por i aquesta tecnologia és difícil d’entendre. Algunes persones estan intentant entendre-ho, però sincerament és difícil com l’infern. Fa molts anys que estic en aquest espai i encara estic aprenent coses noves cada dia.

Nous mecanismes de consens, diferents tipus de blockchain, validadors, delegadors, miners, ha tarifa, incentius, oracles, etc. Com més aprens, més vols aprendre i més t’adones que hi ha més per aprendre.

Això vol dir que la majoria de la gent només ho netejarà perquè no volen utilitzar el poder del cervell per entendre-ho.

Permeteu-me aclarir-ho: està totalment bé no voler aprendre-ho. No sé com funcionen els correus electrònics i, tanmateix, els faig servir cada dia.

No sé com funciona realment Internet i, de nou, l’utilitzo cada dia.

El mateix amb trucades telefòniques, missatges de text, televisors, etc.

Dit això, es necessita temps per acostumar-se a una nova tecnologia i per això la gent s’està espantant.

La majoria de la gent només ho netejarà perquè no els agrada el que no entenen, fins que s’adonen que poden començar a utilitzar la tecnologia sense saber realment què hi ha darrere.

Crec que encara som aviat. A partir d’avui, és bastant difícil per a l’usuari mitjà configurar una cartera, escriure la frase inicial, participar en protocols financers descentralitzats, $AAVE , Uniswap, Pancakeswap, Curve, després trobar el proveïdor d’aposta adequat i després enviar fitxes entre carteres, etc.

Tal com està ara, no està preparat per atreure milers de milions de persones, i això és bo. És una bona cosa perquè una vegada que les empreses comencen a centrar-se en el centre i l’experiència del client, tothom voldrà formar-ne part.

A la cadena de blocs naixeran noves empreses, es proporcionaran nous serveis. Web3 es tracta de canviar el poder de les grans corporacions als usuaris i està passant davant dels nostres ulls.

$ BTC i $ ETH no són inversions d’un any. Aquestes tecnologies canviaran el món tal com el coneixem i trobaran resistència per part de les mateixes persones que més es beneficien d’un món basat en fiat inflacionista.

Estic disposat a comerciar i invertir en l’esmentada criptografia durant la propera dècada i possiblement fins i tot més enllà.

Dit tot això, no totes les criptografies són iguals, de la mateixa manera que no totes les accions són iguals.

Comparar BTC amb TurtleCoin és com comparar $TSLA (Tesla Motors, Inc.) (Tesla Motors, Inc.) amb Theranos. I hi ha una raó per la qual Theranos no té un ticker.

Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker

Bitcoin cryptocurrency - Bitcoin BTC Sticker Sticker
Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker
3 capes ajustades, barret de pare, estora d’escriptori, màscara per a nens, imant, gorra de beisbol, coixinet de ratolí, estora per a gos, bandana per a mascotes, manta per a mascotes, estora per a gats, samarreta activa, samarreta de màniga ¾ de beisbol, samarreta clàssica , Samarreta gràfica, Dessuadora lleugera, Dessuadora lleugera, Samarreta de màniga llarga, Samarreta llarga, Samarreta premium, Dessuadora amb caputxa, Dessuadora de jersei, Samarreta sense mànigues, Samarreta essencial, Samarreta de tirants, Tri -Samarreta combinada, Samarreta coll en V, Sudadera amb caputxa amb cremallera, Vestit de línia A, Top de gasa, Samarreta ajustada, Samarreta ajustada, Samarreta coll en V, Vestit de samarreta gràfica, Polaines , Minifaldilla, Samarreta Premium Scoop, Samarreta relaxada, Adhesiu, Adhesiu brillant, Funda per a portàtils, Funda per a portàtils, Adhesiu transparent, Funda per a iPad, Funda per a iPad, Funda per a iPhone, Funda per a iPhone, Funda suau per a iPhone, iPhone Tough Funda, Cartera per a iPhone, Funda Samsung Galaxy, Funda Samsung Galaxy Snap, Funda suau Samsung Galaxy, Funda Samsung Galaxy Tough, Impressió de tauler, Impressió d’art, Impressió de llenç