Днес говорим за промяна, иновации и приемане.

color tv came out in Italy in 1970s

Когато цветният телевизор излезе в Италия през 70-те години на миналия век, местните власти отмениха повечето телевизори, твърдейки, че не са направили достатъчно тестове и че могат да бъдат вредни за наблюдателите. Може би са били прави, може би не. Въпросът е, че това беше разрушителна технология, която правителството се опита да регулира, защото не я разбираше.

Друг пример е интернет.

Първо се счита за „преминаваща мода“, след което масово се възприема от всички със смартфон или лаптоп в цялата дума.

Спомням си, че Бил Гейтс в интервю за шоуто на Дейвид Летърман беше подиграван, защото обясняваше какво представлява интернет и как ще промени света.

Бил: “[Интернет] се превръща в място, където хората могат да публикуват информация […], изпращайки електронни имейли…”

Интервюиращ: „Преди няколко месеца имаше голямо пробивно съобщение, че в интернет […] ще излъчват бейзболен мач […] и просто си помислих „радиото бие ли звънец?” “…..

Бил: “Можеш да го слушаш, когато пожелаеш”

Интервюиращ: “Звънят ли на магнетофоните???”

… и т.н. Беше наистина болезнено за гледане, но Бил се смееше. Не с него, а срещу него.

Знаете накъде отивам с това, но искам да го направя кристално ясно.

Смирено вярвам, че когато има големи иновации, хората се плашат.

Хората ще се опитат да защитят статуквото, защото „промяната“ плаши хората. Смяната на работата, смяната на дом, смяната на партньори (хаха) е страшно чувство, защото сме програмирани да търсим сигурност и да останем в зоната си на комфорт.

Ако нашите предци са намерили добра пещера с много източници на храна, те не е трябвало да „излизат от зоната си на комфорт“ и да се бият с някои лъвове, за да осигурят следващото си хранене.

Промяната е страшна и тази технология е трудна за разбиране. Някои хора се опитват да го разберат, но честно казано е адски трудно. Аз съм в това пространство от много години и все още научавам нови неща всеки ден.

Нови механизми за консенсус, различни видове блокчейн, валидатори, делегатори, миньори, проценти, стимули, оракули и т.н. и т.н. Колкото повече научавате, толкова повече искате да научите и толкова повече осъзнавате, че има още какво да научите.

Това означава, че повечето хора просто ще го премахнат, защото не искат да използват силата на мозъка, за да го разберат.

Позволете ми да изясня това: напълно е добре да не искате да го научите. Не знам как работят имейлите и въпреки това ги използвам всеки ден.

Не знам как всъщност работи интернет и въпреки това отново го използвам всеки ден.

Същото е с телефонните обаждания, текстовите съобщения, телевизорите и т.н.

Въпреки това е необходимо време, за да се свикне с нова технология и затова хората се отчайват.

Повечето хора просто ще го премахнат, защото не им харесва това, което не разбират, докато не осъзнаят, че могат да започнат да използват технологията, без наистина да знаят какво стои зад нея.

Вярвам, че все още сме рано. Към днешна дата е доста трудно за обикновения потребител да настрои портфейл, да запише началната фраза, да се включи в децентрализирани финансови протоколи, $AAVE , Uniswap, Pancakeswap, Curve, след това да намери правилния доставчик на залагане, след това да изпрати токени между портфейли и т.н.

В момента, в който е сега, не е настроен да се хареса на милиарди хора и това е нещо добро. Това е хубаво нещо, защото след като компаниите започнат да се фокусират върху ориентираността към клиента и опита, всеки ще иска да бъде част от това.

В блокчейн ще се раждат нови компании, ще се предоставят нови услуги. Web3 е свързан с прехвърлянето на власт от големите корпорации към потребителите и това се случва точно пред очите ни.

$BTC и $ETH не са 1 година инвестиции. Тези технологии ще променят света, какъвто го познаваме, и те ще намерят съпротива от същите хора, които имат най-голяма полза от един инфлационен свят, базиран на фиат.

Готов съм да търгувам и инвестирам в гореспоменатата крипто за следващото десетилетие и вероятно дори след това.

Като се има предвид всичко това, не всяка криптовалута е една и съща, точно както не всички акции са еднакви.

Сравняването на BTC с TurtleCoin е като сравняването на $TSLA (Tesla Motors, Inc.) (Tesla Motors, Inc.) с Theranos. И има причина Theranos да няма тикер.

Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker

Bitcoin cryptocurrency - Bitcoin BTC Sticker Sticker
Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker
Вградена 3-слойна, шапка за татко, постелка за бюро, детска маска, магнит, бейзболна шапка, подложка за мишка, постелка за куче, бандана за домашни любимци, одеяло за домашни любимци, постелка за котки, активна тениска, тениска с бейзбол ¾ ръкав, класическа тениска , Тениска с графики, Лека качулка, Лека тениска, Тениска с дълъг ръкав, Дълга тениска, Премиум тениска, Пуловер с качулка, Пуловер Суичър, Потник с надпревара, Топ без ръкави, Тениска Essential, Потник, – смесена тениска, тениска с V-образно деколте, качулка с цип, рокля с А-силует, горнище от шифон, вталена тениска с лъжичка, вталена тениска, вталена тениска с V-образно деколте, рокля с графична тениска, клинове , мини пола, тениска Premium Scoop, тениска с леко прилягане, стикер, лъскав стикер, кожа за лаптоп, ръкав за лаптоп, прозрачен стикер, кожа за iPad, калъф за iPad, кожа за iPhone, калъф за iPhone, мек калъф за iPhone, твърд калъф за iPhone Калъф, портфейл за iPhone, Samsung Galaxy Skin, Samsung Galaxy Snap Case, Samsung Galaxy Soft Case, Samsung Galaxy Tough Case, Art Board Print, Art Print, Canvas Mounted Print