Vandag praat ons oor verandering, innovasie en aanneming.

color tv came out in Italy in 1970s

Toe die kleur-TV in die 1970’s in Italië verskyn het, het die plaaslike owerhede die meeste TV’s teruggetrek en beweer dat hulle nie genoeg toetse gedoen het nie en dat dit skadelik vir die kykers kan wees. Miskien was hulle reg, miskien nie. Die punt is dat dit ‘n ontwrigtende tegnologie was wat die regering probeer reguleer het omdat hulle dit nie verstaan ​​het nie.

Nog ‘n voorbeeld is die internet.

Eers beskou as ‘n “verbygaande gier”, en toe massaal aangeneem deur almal met ‘n slimfoon of ‘n skootrekenaar in die hele woord.

Ek onthou dat Bill Gates in ‘n onderhoud op die David Letterman Show gespot is omdat hy verduidelik het wat die internet is en hoe dit die wêreld gaan verander.

Bill: “[Die internet] word ‘n plek waar mense inligting kan publiseer […], elektroniese e-pos kan stuur …”

Onderhoudvoerder: “‘n Paar maande gelede was daar ‘n groot deurbraak aankondiging dat hulle op die internet […] ‘n bofbalwedstryd gaan uitsaai […] en ek het net by myself gedink “lui radio ‘n klok?” “…..

Bill: “Jy kan daarna luister wanneer jy wil”

Onderhoudvoerder: “Lui bandopnemers ‘n klok?”

… ensovoorts. Dit was eerlikwaar pynlik om te kyk, maar Bill het gelag. Nie saam met hom nie, maar by hom.

Jy weet waarheen ek hiermee gaan, maar ek wil dit glashelder maak.

Ek glo nederig dat wanneer daar groot innovasies betrokke is, mense bang word.

Mense sal probeer om die status quo te verdedig, want “verandering” maak mense bang. Om van werk te verander, van huis te verander, van vennote te verander (lol) is ‘n skrikwekkende gevoel, want ons is geprogrammeer om sekuriteit te soek en in ons gemaksone te bly.

As ons voorvaders ‘n goeie grot gevind het, met baie bronne van voedsel, het hulle nie nodig gehad om “uit hul gemaksone te kom” en met ‘n paar leeus te veg om hul volgende maaltyd te verseker nie.

Verandering is skrikwekkend en hierdie tegnologie is moeilik om te verstaan. Sommige mense probeer dit verstaan, maar dit is eerlikwaar hard soos die hel. Ek is al baie jare in hierdie ruimte en ek leer steeds elke dag nuwe dinge.

Nuwe konsensusmeganismes, verskillende tipes blokketting, valideerders, delegeerders, mynwerkers, het koers, aansporings, orakels, ens, ens. Hoe meer jy leer hoe meer wil jy leer en hoe meer besef jy daar is meer om te leer.

Dit is om te sê dat die meeste mense dit net sal afborsel omdat hulle nie breinkrag wil gebruik om dit te verstaan ​​nie.

Laat ek dit regkry: dit is heeltemal OK om dit nie te wil leer nie. Ek weet nie hoe e-posse werk nie en tog gebruik ek dit elke dag.

Ek weet nie hoe die internet werklik werk nie en tog gebruik ek dit elke dag.

Dieselfde met telefoonoproepe, SMS’e, TV’s, ens.

Dit gesê, dit neem tyd om gewoond te raak aan ‘n nuwe tegnologie en dit is hoekom mense mal is.

Die meeste mense sal dit net uitvee omdat hulle nie hou van wat hulle nie verstaan ​​nie, totdat hulle besef dat hulle die tegnologie kan begin gebruik sonder om regtig te weet wat daaragter skuil.

Ek glo ons is nog vroeg. Van vandag af is dit nogal moeilik vir die gemiddelde gebruiker om ‘n beursie op te stel, die saadfrase neer te skryf, betrokke te raak by gedesentraliseerde finansies protokolle, $AAVE , Uniswap, Pancakeswap, Curve, dan die regte verskaffer te vind, en dan tokens tussen beursies te stuur, ens.

Soos dit nou is, gaan dit nie by miljarde mense aanklank vind nie, en dit is ‘n goeie ding. Dit is ‘n goeie ding, want sodra maatskappye begin fokus op klantesentrisiteit en ervaring, sal almal deel daarvan wil wees.

Nuwe maatskappye sal op die blokketting gebore word, nuwe dienste sal verskaf word. Web3 gaan alles oor die verskuiwing van mag van groot korporasies na die gebruikers en dit gebeur reg voor ons oë.

$BTC en $ETH is nie 1 jaar beleggings nie. Hierdie tegnologieë sal die wêreld soos ons dit ken verander en hulle sal weerstand vind by dieselfde mense wat die meeste baat by ‘n inflasionêre fiat-gebaseerde wêreld.

Ek is bereid om te handel en te belê in die voorgenoemde kripto vir die volgende dekade en moontlik selfs verder.

Met dit alles gesê, is nie elke kripto dieselfde nie, net soos nie elke aandeel dieselfde is nie.

Om BTC met TurtleCoin te vergelyk, is soos om $TSLA (Tesla Motors, Inc.) (Tesla Motors, Inc.) met Theranos te vergelyk. En daar is ‘n rede hoekom Theranos nie ‘n tikker het nie.

Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker

Bitcoin cryptocurrency - Bitcoin BTC Sticker Sticker
Bitcoin cryptocurrency – Bitcoin BTC Sticker
Gepaste 3-laag, pa-hoed, lessenaarmat, kindermasker, magneet, bofbalpet, muismat, hondemat, troeteldierbandana, troeteldierkombers, katmat, aktiewe t-hemp, bofbal ¾ mou-t-hemp, klassieke t-hemp , Grafiese T-hemp, liggewig-trui, liggewig-trui, Langmou-T-hemp, Lang T-hemp, Premium T-hemp, Pullover-hoodie, Pullover-trui, Racerback-tenktop, Moulose Top, Essential T-hemp, Tank Top, Drie -versnit T-hemp, V-nek T-hemp, hoodie met rits, A-lyn rok, chiffon top, pasgemaakte t-hemp, pasgemaakte T-hemp, pasgemaakte v-nek t-hemp, grafiese t-hemp rok, leggings , Mini-romp, Premium Scoop-T-hemp, Ontspanne fiks T-hemp, Plakker, Glansplakker, Skootrekenaarvel, Skootrekenaarhoes, Deursigtige Plakker, iPad-vel, iPad-snap-omhulsel, iPhone-vel, iPhone-snap-omhulsel, iPhone-sagte-omhulsel, iPhone Tough Case, iPhone Wallet, Samsung Galaxy Skin, Samsung Galaxy Snap Case, Samsung Galaxy Soft Case, Samsung Galaxy Tough Case, Art Board Print, Kunsdruk, Canvas Mounted Print