Følelseshjul magnet – Dansk

Wheel Of Emotions Magnet

Fænomenet elektromagnetisk induktion. Faradays lov – dansk

Fænomenet elektromagnetisk induktion blev opdaget af Michael Faraday og Joseph Henry, resultaterne af det første eksperiment, der fremhæver fænomenet elektromagnetisk induktion, blev offentliggjort i 1931 af Faraday. Fænomenet elektromagnetisk induktion består i fremkomsten af ​​en induceret elektromotorisk spænding og en induceret strøm i et kredsløb krydset af en tidsvarierende magnetisk flux. Et simpelt eksperiment, der illustrerer fænomenet, er vist i figur 1. Vi har en spole ved terminalerne, hvis terminaler vi forbinder en milliammeter, der danner et lukket kredsløb. Vi bringer en magnet i nærheden af ​​dette kredsløb. Hvis magneten er i ro, viser amperemeteret ingen strøm. Hvis magneten flyttes frem og tilbage mellem spolens drejninger, afviger amperemeterets nål, hvilket indikerer tilstedeværelsen i spolens kredsløb af en strøm kaldet induceret strøm, hvilket indikerer, at dette system (spole + magnet) opfører sig som en elektrisk generator, den elektromotoriske spænding forekommer kaldet spændingsinducerede elektriske motorer.

Legea lui Faraday
figur 1
  • A. Magnet i hvile
  • B. Magnet bevæger sig til venstre
  • C. Magnet bevæger sig til højre

Lenz’ regel
Retningen af ​​den inducerede strøm er relateret til magnetens bevægelse og hvordan magnetens poler er orienteret mod spolen. Reglen, der bestemmer retningen af ​​den inducerede strøm og den inducerede elektromotoriske spænding, kaldes Lenz’s regel og er angivet som følger: den inducerede elektromotoriske spænding og den inducerede strøm har en sådan betydning, at de modarbejder variationen af ​​det induktive magnetfelt (som er årsagen til fænomenet). Anvendelsen af ​​Lenz’s regel for eksperimentet beskrevet i figur 1 er illustreret nedenfor. I figur 2 går magneten ind med N-polen mellem spolens vindinger. Den induktive magnetfelt B-induktor er orienteret til venstre og forårsager en stigende flux gennem spolen. Ifølge Lenz’s regel skal det inducerede magnetfelt B forårsage en flux for at modvirke denne stigning, altså være i modsat retning af induktiv B. Derfor skal den inducerede strøm gennem spolen have en sådan retning, at den får en induceret B til at modvirke stigningen af ​​B-induktor.

Faraday's law Magneten kommer ind
Figur 2

Magnet Wheel of Emotions – LISTE OVER ORD

Bekymret, overvældet, skræmt, rædselsslagen, chokeret, overvældet, desillusioneret, forvirret, forbløffet, ærbødig, ivrig, energisk, befriet, ekstatisk, moret, underholdt, jaloux, LEGENDE, ÅBEN, INSPIRERET, INDIFFERENT, UANSETT, APATISK, NEDRE, SÅRBAR, MAKTLØS, UDRYKET, IGNORERET, SKAMMELIG, FJERNELSE, TØVLE, HADELIG TILBAKEGET, IRRITERET, VRED, FJENDTLIG, FORÅRSAGET, VREDE, VRED, FORKERT, RESENTINER, JALUSUUS, UBESKYTTET, utilfreds, utilfreds, utilfreds, , UNSIGNIFIED, Spændt, Munter, Interesseret, Stolt, Indrømmet, Stærk, Fredelig, Intim, Optimistisk, Keder sig, Longy, Deprimeret, Desperat, Forladt, Skyldig, Undgåelse, Skræmmende, Skuffet, Misbilligende, Rå, THAT, UMI, SENG, AFVISET, SUBJEKT, USIKKER, UTÅLDIG, SKÆRLIG, FRYGT, OVERRASKET, GLAD, KRYD, SYNES IKKE, VRED

STICKER TIL SALG Magnet Wheel of Emotions

110694705_overland-bikkies_O9UDB
https://www.redbubble.com/i/sticker/Wheel-Of-Emotions-Magnet-by-cristianbalmus/110694705.EJUG5?asc=u

Wheel Of Emotions Magnet – WORD LIST

WORRIED, OVERWHELMED, FRIGHTENED, TERRIFIED, SHOCKED, DISMAYED, DISILLUSIONED, PERPLEXED, ASTONISHED, AWE, EAGER, ENERGETIC, LIBERATED, ECSTATIC, AMUSED, INQUISITIVE, IMPORTANT, CONFIDENT, RESPECTED, FULFILLED, COURAGEOUS, PROVOCATIVE, LOVING, HOPEFUL, SENSITIVE, PLAYFUL, OPEN, INSPIRED, INDIFERENT, APATHETIC, ISOLATED, ABANDONED, EMPTY, INFERIOR, VULNERABLE, POWERLESS, VICTIMIZED, IGNORED, ASHAMED, REMORSEFUL, HESITANT, AVERSION, DETESTABLE, REVULSION, REVOLTED, REPUGNANT, LOATHING, SARCASTIC, SKEPTICAL, SUSPICIOUS, WITHDRAWN, IRRITATED, INFURIATED, HOSTILE, PROVOKED, ENRAGED, FURIOUS, VIOLATED, RESENTFUL, JEALOUS, INSECURE, DEVASTATED, EMBARRASSED, RIDICULED, DISRESPECTED, ALIENATED, INADEQUATE, INSIGNIFICANT, WORTHLESS, INFERIOR, INADEQUATE, STARTLED, CONFUSED, AMAZED, EXCITED, JOYFUL, INTERESTED, PROUD, ACCEPTED, POWERFUL, PEACEFUL, INTIMATE, OPTIMISTIC, BORED, LONLEY, DEPRESSED, DESPAIR, ABANDONED, GUILTY, AVOIDANCE, AWFUL, DISAPPOINTED, DISAPPROVAL, CRITICAL, DISTANT, FRUSTRATED, AGGRESSIVE, MAD, HATEFUL, THATEFUL, THREATENED, HURT, HUMILIATED, REJECTED, SUBMISSIVE, INSECURE, ANXIOUS, SCARED, FEAR, SURPRISE, HAPPY, SAD, DISGUST, ANGER