Emotsioonide ratta magnet – Eesti keel

Wheel Of Emotions Magnet

Elektromagnetilise induktsiooni nähtus. Faraday seadus – eesti keel

Elektromagnetilise induktsiooni fenomeni avastasid Michael Faraday ja Joseph Henry, esimese elektromagnetilise induktsiooni nähtust esile tõstva katse tulemused avaldas 1931. aastal Faraday. Elektromagnetilise induktsiooni nähtus seisneb indutseeritud elektromotoorpinge ja indutseeritud voolu ilmnemises ahelas, mida läbib ajas muutuv magnetvoog. Lihtne nähtust illustreeriv eksperiment on näidatud joonisel 1. Meil ​​on mähis, mille klemmide külge ühendame suletud ahela moodustava milliampermeetri. Toome selle vooluringi lähedusse magneti. Kui magnet on puhkeasendis, ei näita ampermeeter voolu. Kui magnetit liigutatakse pooli pöörete vahel edasi-tagasi, kaldub ampermeetri nõel kõrvale, mis näitab voolu olemasolu, mida nimetatakse indutseeritud vooluks, mis näitab, et see süsteem (mähis + magnet) käitub nagu elektrigeneraator, elektromotoorne pinge. mida nimetatakse pinge indutseeritud elektrimootoriteks.

Legea lui Faraday
Joonis 1
  • A. Magnet puhkeolekus
  • B. Magnet liigub vasakule
  • C. Magnet liigub paremale

Lenzi reegel
Indutseeritud voolu suund on seotud magneti liikumisega ja sellega, kuidas magneti poolused on pooli poole orienteeritud. Reeglit, mis määrab indutseeritud voolu suuna ja indutseeritud elektromotoorpinge, nimetatakse Lenzi reegliks ja see on sõnastatud järgmiselt: indutseeritud elektromotoorpingel ja indutseeritud voolul on selline tähendus, mis on vastuolus induktiivse magnetvälja muutumisega (mis on nähtuse põhjus). Lenzi reegli rakendamist joonisel 1 kirjeldatud katse jaoks on illustreeritud allpool. Joonisel 2 siseneb magnet N-poolusega pooli keerdude vahele. Induktiivse magnetvälja B induktiivpool on suunatud vasakule ja põhjustab mähise kaudu kasvavat voogu. Lenzi reegli kohaselt peab indutseeritud indutseeritud magnetväli B tekitama voo, mis vastandub sellele suurenemisele, st on induktiivsele B-le vastupidises suunas. Seetõttu peab pooli läbival indutseeritud voolul olema selline suund, et see põhjustab indutseeritud B vastuseisu B induktiivpooli suurenemisele.

Faraday's law Magnet siseneb
Joonis 2

Emotsioonide magnetratas – SÕNADE LOETELU

Murelik, rabatud, ehmunud, kohkunud, šokeeritud, rabatud, pettunud, hämmeldunud, hämmastunud, aupaklik, innukas, energiline, vabanenud, ekstaasis, lõbustatud, lõbustatud, armukade, MÄNGULINE, AVATUD, INspireeritud, VÄLJAMATU,, ISOIDUSMAATNE, VÄIKEM, HAVATATAVAD, VÕIMATU, OHVERITUD, IGORRAATUD, HÄBIB, EEMALDAMINE, KÕHKLAV, VIHANE TAGANEMINE, ÄRITUD, VIHANE, vaenulik, PÕHJUNUD, VIHANE, VIHANE, VALE, TAGASIVAADETUD, KADEDUS, KINNITAMATA , TÄHISTAMATU, elevil, rõõmsameelne, huvitatud, uhke, tunnistatud, tugev, rahumeelne, intiimne, optimistlik, igav, pikk, masenduses, meeleheitel, mahajäetud, süüdlane, vältimine, hirmutav, pettunud, tauniv, toores, see, OHUTATUD,, VOODI, TAGASI TAGASI, SUBJEKTEERITUD, EBAKINDLUS, KANSAMATU, ÕUDNE, HIRM, ÜLLATUD, ÕNNELIK, KURB, EI MEELDI, VIHANE

MÜÜA KLEEBES Magnet Wheel of Emotions

110694705_overland-bikkies_O9UDB
https://www.redbubble.com/i/sticker/Wheel-Of-Emotions-Magnet-by-cristianbalmus/110694705.EJUG5?asc=u

Wheel Of Emotions Magnet – WORD LIST

WORRIED, OVERWHELMED, FRIGHTENED, TERRIFIED, SHOCKED, DISMAYED, DISILLUSIONED, PERPLEXED, ASTONISHED, AWE, EAGER, ENERGETIC, LIBERATED, ECSTATIC, AMUSED, INQUISITIVE, IMPORTANT, CONFIDENT, RESPECTED, FULFILLED, COURAGEOUS, PROVOCATIVE, LOVING, HOPEFUL, SENSITIVE, PLAYFUL, OPEN, INSPIRED, INDIFERENT, APATHETIC, ISOLATED, ABANDONED, EMPTY, INFERIOR, VULNERABLE, POWERLESS, VICTIMIZED, IGNORED, ASHAMED, REMORSEFUL, HESITANT, AVERSION, DETESTABLE, REVULSION, REVOLTED, REPUGNANT, LOATHING, SARCASTIC, SKEPTICAL, SUSPICIOUS, WITHDRAWN, IRRITATED, INFURIATED, HOSTILE, PROVOKED, ENRAGED, FURIOUS, VIOLATED, RESENTFUL, JEALOUS, INSECURE, DEVASTATED, EMBARRASSED, RIDICULED, DISRESPECTED, ALIENATED, INADEQUATE, INSIGNIFICANT, WORTHLESS, INFERIOR, INADEQUATE, STARTLED, CONFUSED, AMAZED, EXCITED, JOYFUL, INTERESTED, PROUD, ACCEPTED, POWERFUL, PEACEFUL, INTIMATE, OPTIMISTIC, BORED, LONLEY, DEPRESSED, DESPAIR, ABANDONED, GUILTY, AVOIDANCE, AWFUL, DISAPPOINTED, DISAPPROVAL, CRITICAL, DISTANT, FRUSTRATED, AGGRESSIVE, MAD, HATEFUL, THATEFUL, THREATENED, HURT, HUMILIATED, REJECTED, SUBMISSIVE, INSECURE, ANXIOUS, SCARED, FEAR, SURPRISE, HAPPY, SAD, DISGUST, ANGER