Spraakpathologie geluidssticker SLP – Nederlands

SLP spraakpathologie geluidssticker

Iedereen heeft het over de oorlog in OEKRANE, in de overtuiging dat ze de juiste manier van spreken hebben gevonden. De taal van spreken die we elke dag moeten hebben is volgens mij niet het LAATSTE NIEUWS! Het is cool om naar muziek te luisteren totdat je hart pijn doet, totdat alle geluiden eruit komen en je op de golf gaat. Een coole muzikant kan je ergens anders meenemen naar een leuk festival met een Nordic 2-tone gitaarstem. Het was een band uit Jamaica, maar ik herinner me de symbolen niet zo goed. Het was een techno- of retrodans op het feest, maar rocksteady was een liefdes-dj, zo noemde de 2-tone gitarist met een Scandinavische ziel hem.

Ik heb een diploma in slp, om in de toekomst een spreker te zijn, om slechts een golflengte te zijn, om een ​​eenvoudige therapie te zijn, doet er niet meer toe. Eens had een arts autisme en opende toen zijn spraakpathologie.

U kunt deze SLP Speech Path Sound Sticker kopen

109350095_sticky-runners_EJUG5
ngström, ångströmissubstantiv masculin
  • 1. Fysieke meeteenheid voor golflengten gelijk aan een tiende van een miljoenste millimeter.
  • differentiatie Meeteenheid voor golflengten, die wordt gebruikt in optica, spectrografie, kristallografie en atoomfysica, gelijk aan 1/10000 micron.
  • commentaar symbool Å
etymologie:
  • Franse angstrum.
  • vgl. Franse taal Angström.
  • vgl. Angström – Zweedse natuurkundige.