Logopedis klistremerke av logopedologi SLP – Norsk

SLP talepatologi lydklistremerke

Alle snakker om krigen i UKRAINA, og tror at de har funnet den rette måten å snakke på. Talespråket som vi må ha hver dag tror jeg ikke er SISTE NYHET! Det er kult å høre på litt musikk til du får vondt i hjertet, til alle lydene kommer ut og du går på bølgen. En kul musiker kan ta deg med andre steder til en morsom festival med en nordisk 2-tone gitarstemme. Det var et band fra Jamaica, men jeg husker ikke symbolene så godt. Det var en techno- eller retrodans på festen, men rocksteady var en kjærlighets-DJ, det var det 2-tonegitaristen med nordisk sjel kalte ham.

Jeg har en grad i slp, å være foredragsholder i fremtiden, å være bare en bølgelengde, å være en enkel terapi spiller ingen rolle lenger. En gang hadde en lege autisme og åpnet deretter talepatologien sin.

Du kan kjøpe dette SLP Speech Path Sound Sticker

109350095_sticky-runners_EJUG5

ångström, ångströmisubstantiv maskulin
  • 1. Fysisk måleenhet for bølgelengder lik en tiendedel av en milliondels millimeter.
  • differensiering Måleenhet for bølgelengder, som brukes i optikk, spektrografi, krystallografi og atomfysikk, lik 1/10000 mikron.
  • kommentarsymbol Å
etymologi:
  • fransk angstrœm.
  • jf. fransk språk angström.
  • jf. Angström – svensk fysiker.