Налепница говорна патологија со говорна патологија SLP – македонски

Налепница SLP говорна патологија на звукот

Сите зборуваат за војната во УКРАИНА, верувајќи дека го нашле вистинскиот начин да зборуваат. Јазикот на говор што мораме да го имаме секој ден мислам дека не е НАЈНОВАТА ВЕСТ! Убаво е да слушате музика додека не ве заболи срцето, додека не излезат сите звуци и не тргнете на бранот. Еден кул музичар може да ве однесе на друго место на забавен фестивал со нордиски 2-тонски глас на гитара. Тоа беше бенд од Јамајка, но не се сеќавам добро на симболите. Тоа беше техно или ретро танц на забавата, но Rocksteady беше љубовен диџеј, така го нарече 2-тонскиот гитарист со нордиска душа.

Имам диплома за слп, да бидам говорник во иднина, да биде само бранова должина, да биде едноставна терапија веќе не е важно. Еднаш доктор имал аутизам, а потоа ја отворил патологијата на говорот.

Можете да ја купите оваа налепница за звук на говорна патека SLP

109350095_sticky-runners_EJUG5
ångström, ångströmisubstantiv машки
  • 1. Физичка мерна единица за бранови должини еднакви на една десетина од милионити дел од милиметарот.
  • диференцијација Мерна единица за бранови должини,
    што се користи во оптика, спектрографија, кристалографија и атомска физика, еднаква на 1/10000 од микрон.
  • симбол за коментар Å
етимологија:
  • Француски angstrœm.
  • сп. Француски јазик angström.
  • сп. Ангстром – шведски физичар.