SLP speech path sound sticker – basa jawa

Stiker swara patologi wicara SLP

Kabeh wong ngomong babagan perang ing UKRAINE, percaya yen dheweke wis nemokake cara sing bener kanggo ngomong. Basa krama lugu sing saben dina tak anggep dadi WARTA TERBARU! Kelangan kanggo ngrungokake musik sawetara nganti atimu lara, nganti kabeh swara metu lan sampeyan pindhah ing gelombang. Musisi keren bisa nggawa sampeyan menyang papan liya menyang festival sing nyenengake kanthi swara gitar 2 nada Nordic. Iku band saka Jamaika, nanging aku ora ngelingi simbol banget. Iku tari techno utawa retro ing partai, nanging rocksteady minangka DJ katresnan, sing diarani gitaris 2-nada kanthi jiwa Nordic.

Aku duwe gelar slp, dadi speaker ing mangsa ngarep, dadi mung dawa gelombang, dadi terapi prasaja ora masalah maneh. Sawise dhokter wis autis lan banjur mbukak patologi wicara.

Sampeyan bisa tuku SLP Speech Path Sound Sticker iki

109350095_sticky-runners_EJUG5
ångström, ångströmisubstantiv maskulin
  • 1. Unit Fisik pangukuran kanggo dawa gelombang padha karo sepersepuluh yuta milimeter.
  • diferensiasi Unit pangukuran kanggo dawa gelombang, sing digunakake ing optik, spektrografi, kristalografi lan fisika atom, padha karo 1/10000 mikron.
  • simbol komentar Å
etimologi:
  • French angstrom.
  • cf. Basa Prancis angström.
  • cf. Angström – fisikawan Swedia.