Logopedi klistermærke af logopedologi SLP – køjer

SLP talepatologi klistermærke

Alle taler om krigen i UKRAINE og tror, ​​at de har fundet den rigtige måde at tale på. Det talesprog, som vi skal have hver dag, synes jeg ikke er SENESTE NYT! Det er fedt at lytte til noget musik, indtil dit hjerte gør ondt, indtil alle lydene kommer ud, og du går på bølgen. En sej musiker kan tage dig andre steder hen til en sjov festival med en nordisk 2-tonet guitarstemme. Det var et band fra Jamaica, men jeg kan ikke huske symbolerne så godt. Det var en techno- eller retrodans til festen, men rocksteady var en kærligheds-DJ, sådan kaldte den 2-tone guitarist med en nordisk sjæl ham.

Jeg har en grad i SLP, at være foredragsholder i fremtiden, at være bare en bølgelængde, at være en simpel terapi betyder ikke noget længere. En gang havde en læge autisme og åbnede derefter sin talepatologi.

Du kan købe dette SLP Speech Path Sound Sticker

109350095_sticky-runners_EJUG5
ångström, ångströmisubstantiv maskulin
  • 1. Fysisk måleenhed for bølgelængder svarende til en tiendedel af en milliontedel af en millimeter.
  • differentiering Måleenhed for bølgelængder, brugt i optik, spektrografi, krystallografi og atomfysik, svarende til 1/10000 mikron.
  • kommentar symbol Å
etymologi:
  • fransk angstrœm.
  • jf. fransk sprog angström.
  • jf. Angström – svensk fysiker.