Adhesiu de logopèdia de logopèdia SLP – català

Adhesiu de so de patologia de la parla SLP

Tothom parla de la guerra a UCRANIA, creient que ha trobat la manera correcta de parlar. El llenguatge de parla que hem de tenir cada dia no crec que sigui les ÚLTIMES NOTÍCIES! És genial escoltar una mica de música fins que et fa mal el cor, fins que surten tots els sons i vas sobre l’ona. Un músic fantàstic us pot portar a un altre lloc a un festival divertit amb una veu de guitarra nòrdica de 2 tons. Era una banda de Jamaica, però no recordo molt bé els símbols. Era un ball techno o retro a la festa, però el rocksteady era un DJ amorós, així li deia el guitarrista de 2 tons amb ànima nòrdica.

Sóc llicenciat en slp, per ser un ponent en el futur, per ser només una longitud d’ona, per ser una teràpia senzilla ja no importa. Una vegada un metge va tenir autisme i després va obrir la seva logopèdia.

Podeu comprar aquest adhesiu de so SLP Speech Path

109350095_sticky-runners_EJUG5
ångström, ångströmisubstantiv masculí
  • 1. Unitat física de mesura de longituds d’ona iguals a una dècima de milionèsima de mil·límetre.
  • diferenciació Unitat de mesura de longituds d’ona, que s’utilitza en òptica, espectrografia, cristal·lografia i física atòmica, igual a 1/10000 de micra.
  • símbol de comentari Å
etimologia:
  • Angstrœm francès.
  • cf. Angström en llengua francesa.
  • cf. Angström – físic suec.