Spraakpatologie plakker van spraakpatologie SLP – Afrikaans

SLP spraakpatologie klank plakker

Almal praat oor die oorlog in OEKRAÏNE en glo dat hulle die regte manier gevind het om te praat. Die spraaktaal wat ons elke dag moet hê dink ek is nie die JONGSTE NUUS nie! Dit is gaaf om na ‘n bietjie musiek te luister totdat jou hart seer is, totdat al die geluide uitkom en jy op die golf gaan. ‘n Cool musikant kan jou elders na ‘n prettige fees neem met ‘n Nordiese 2-toon kitaarstem. Dit was ‘n band van Jamaika, maar ek onthou nie die simbole so goed nie. Dit was ‘n tegno- of retro-dans by die partytjie, maar rocksteady was ‘n liefdes-DJ, dit is wat die 2-toon kitaarspeler met ‘n Nordiese siel hom genoem het.

Ek het ‘n graad in slp, om in die toekoms ‘n spreker te wees, om net ‘n golflengte te wees, om ‘n eenvoudige terapie te wees, maak nie meer saak nie. Eenkeer het ‘n dokter outisme gehad en toe sy spraakpatologie oopgemaak.

Jy kan hierdie SLP Speech Path Sound Sticker koop

109350095_sticky-runners_EJUG5
ångström, ångströmisubstantiv manlik
  • 1. Fisiese Meeteenheid vir golflengtes gelyk aan een tiende van ‘n miljoenste van ‘n millimeter.
  • differensiasie Meeteenheid vir golflengtes, wat in optika, spektrografie, kristallografie en atoomfisika gebruik word, gelyk aan 1/10000 van ‘n mikron.
  • kommentaar simbool Å
etimologie:
  • Franse angstrœm.
  • vgl Franse taal angström.
  • vgl Angström – Sweedse fisikus.