Ngjitësja e patologjisë së të folurit e patologjisë së të folurit SLP – Albanian Shqip

Ngjitëse e tingullit të patologjisë së të folurit SLP

Të gjithë flasin për luftën në UKRAINE, duke besuar se kanë gjetur mënyrën e duhur për të folur. Gjuha e fjalës që duhet të kemi çdo ditë nuk mendoj se është LAJMI MË FUND! Është bukur të dëgjosh pak muzikë derisa të të dhemb zemra, derisa të dalin të gjithë tingujt dhe të shkosh në valë. Një muzikant i lezetshëm mund t’ju çojë diku tjetër në një festival argëtues me një zë kitarë nordik 2-tonësh. Ishte një grup nga Xhamajka, por simbolet nuk i mbaj mend mirë. Ishte një kërcim tekno ose retro në festë, por rocksteady ishte një DJ dashurie, kështu e quajti kitaristi 2-tonësh me shpirt nordik.

Unë kam një diplomë për slp, të jesh folës në të ardhmen, të jesh vetëm një gjatësi vale, të jesh një terapi e thjeshtë nuk ka më rëndësi. Dikur një mjek kishte autizëm dhe më pas hapi patologjinë e të folurit.

Mund ta blini këtë ngjitëse zanore të rrugës së të folurit SLP

109350095_sticky-runners_EJUG5
ångström, ångströmisubstantiv mashkullore
  • 1. Njësia fizike e matjes për gjatësi vale të barabarta me një të dhjetën e një milionta të milimetrit.
  • diferencim Njësi matëse për gjatësitë e valëve, e cila përdoret në optikë, spektrografi, kristalografi dhe fizikë atomike, e barabartë me 1/10000 e një mikron.
  • simboli i komentit Å
etimologjia:
  • angstrœm franceze.
  • krh gjuha frënge angström.
  • krh Angström – fizikan suedez.