În spitalele din toată țara, 5000 288 de pacienți au fost infectați cu virusul sars, iar 162 dintre copiii nou-internați au fost intubați.

@cristian.bxwSemnal de alarmă al medicilor! Situație CRITICĂ în secțiile de Terapie Intensivă din România www.gonnle.com

♬ sunet original – Cristian.BXW


În spitalele din toată țara, 5000 288 de pacienți au fost infectați cu virusul sars, iar 162 dintre copiii nou-internați au fost intubați. Presiunea asupra secțiunilor de terapie intensivă este în creștere, iar cele mai importante spitale în lupta împotriva covidului nu mai au locuri în secțiile lor.

Intru pe se prelude ție în stare gravă în secțiuni de primire urgențe ori holuri de terapie și care staționează la eliberarea unui loc specializat se așteaptă și la o explozie an infectate în rândul copiilor, iar tulpina Delta este dominantă și lovește în special persoane tinere și nevaccinate Potrivit ministrului sănătății, 10 copii sunt reținuți în izolare în spitale. La nivel național, sunt disponibile 835 paturi, numărul putând ajunge la 1600.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *