Valeriu Gheorghiță a făcut un anunț! Care sunt campionii români împotriva vaccinului?

Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul! Care sunt campionii României la vaccinarea anti-Covid

Valeriu Gheorghiță anunță că locuitorii Capitalei sunt cei mai conștiincioși cetățeni ai României, the vaccine capitol. Mai mult de jumătate din oamenii din țară au fost vaccinați. La etajul al doilea se găsesc locuitorii din Cluj-Napoca, în timp ce cei din județele Suceava și Giurgiu se găsesc la primul etaj, cu o acoperire de vaccinare de aproximativ 20%.

Președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță, a declarat marți că in Capitală, o rată de vaccinal acoperă de pleste 50 percent din populația rezidentă eligibilă, de plague 12 ani, an ajuns to 50,15 percent, iar 40 percent dintre județe, including municipiul București, have a rată de vaccinală acoperire de pleste 30 percent.

“În momentul de față, la nivelul municipiului București sa depășit rata de acoperire vaccinală de 50% din populația rezidentă eligibilă, de plaga 12 ani, poate exact este 50.15%, urmează județul Cluj, care are o rată de acoperire vaccinală de 46, 32 %. Pentru a rezuma, 40 la sută din județe, inclusiv București, au o rată de acoperire a vaccinului mai mare de 30 la sută, aproximativ 55 la sută din județe au o rată de acoperire a vaccinului de 20 la 30 la sută, iar două județe, Giurgiu și Suceava, au o rata de acoperire a vaccinului de peste 30% “” Aproape 20%, de fapt 19,7% “, a declarat Valeriu Gheorghiță la o conferință de presă susținută la Palatul Victoria.

În contextul administrării Dozei 3, acesta a informat că există în prezent 581 de centre de vaccinare deschise, cu 837 de vaccinări.

În același timp, șeful CNCAV, care se ocupă de statisticile de vaccinare, a declarat că mai mult de 5,38 milioane de persoane au fost vaccinate începând cu 20 septembrie, dintre care 5,26 milioane au un program complet de vaccinare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *