Unul dintre înalții oficiali ai lui Vaslui este acuzat de furt din secretariatul instituției. Ce responsabilități morale trebuie îndeplinite?

Un primar din Vaslui, acuzat că a hărțuit-o pe secretara instituției. Ce daune morale trebuie să plătească

Judecătorii sunt obligați să prezinte scuze publice secretarei comune în prima instanță a unei localități din Vaslui. Edilul a fost acuzat de hărțuire și negare a angajării. Pe deasupra, acesta mai trebuie să plătească și daune morale.

În 2018, secretarii orașului au câștigat dreptul de a reveni la muncă după ce concediul de maternitate a fost reziliat în instanță. Liviu Zaharia, primul responsabil la acea vreme, a blocat acest drept și, după ce a repartizat-o în serviciu, a început să hărțuiască.

Justiția a decis în favoarea secretarilor, în timp ce primarul din Stălinești, care este și primul, trebuie să plătească femeilor 30.000 de lei în solidaritate.

Mai mult, profesoara primară a fost obligată să publice un paragraf într-o publicație locală în care a acceptat responsabilitatea pentru funcționarea școlii.

Judecătorii au recunoscut că secretara comunei a fost refuzată definitiv, a fost acuzată în mod fals și a fost supusă unui tratament discriminatoriu, care i-au prejudiciat imaginea și sănătatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *