STATULUI PARALEL CULISELE. Mara Calista și călătoria sa politică

CULISELE STATULUI PARALEL. Mara Calista și parcursul său în politică

Mara Calista este implicată în politică de la vârsta de 21 de ani, când s-a alăturat Partidului Național Liberal. În urmă cu câțiva ani, era deja un legislator, iar cariera sa politică se încheia.

Alina Gorghiu, CEO-ul PNL, a fost consultant al premierului Dacian Cioloș și a ocupat funcția de șef de cabinet al PNL, Bogdan Olteanu. Mara Calista este binecunoscută pentru că este mâna visătoare a lui Alinei Gorghiu. Gorghiu a numit un membru PNL în consiliul de guvernare al celei mai mari instalații de import / export deținute de Marea Neagră, Oil Terminal S.A., în 2012.

Potrivit Mara Calista, el este un “ofițerul de legătură” între Dacian Cioloș și Alina Gorghiu, asigurând comunicarea între cei doi. Mara Calista, pe de altă parte, a lucrat pentru Vasile Dâncu din 2015 până în 2016, în timp ce era vicepremier. Calista îl insociea la mese sau în câteva deplasări, în funcție de timp.

Mara Calista a primit critici după ce a devenit membru al parlamentului, susținând că s-a „evaporat” în timpul campaniei electorale. Calista nu a fost văzută în mass-media în afara câtorva comunicate de presă: nu doar pentru că nu a avut nicio audiere, ci și pentru că nu a fost văzută la niciunul dintre celelalte evenimente pe care politicienii nu vor să le menționeze în discursurile lor.

Mara Calista a părăsit PNL Teleorman luna trecută după ciocniri cu alți liberali, dar deputata a găsit rapid un loc pe lista PNL Neamț, care este condusă de Mugur Cozmanciuc, unul dintre protectorii lui Relu Fenechiu.

Mara Calista a fost adăugată pe lista a treia de candidați la alegerile parlamentare ale PNL Neamț. A fost descrisă ca o achiziție majoră a unei organizații nemesis, precum și „unul dintre cei mai activi deputați din Camera Deputaților”.

Mara Calista este membră a echipei lui Florin Cîțu și s-a alăturat Alinei Gorghiu, suporterul Cîțu, în încercarea de a câștiga jocul, care va avea loc pe 25 septembrie la Congresul PNL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *