STATULUI PARALEL CULISELE. Florin Alexe, fiul lui Orban, și-a salvat familia.

CULISELE STATULUI PARALEL. Florin Alexe, demis de Orban, salvat de familie

Florin Alexe, actualul lider al PNL Sector 3 București, a fost numit de Ludovic Orban în 2018. El a fost acuzat de blaturi de către PSD. Mulți membri ai opoziției l-au criticat pe Robert Negoiță, liderul și șeful de cabinet al PSD. Ludovic Orban nu a reușit să termine sarcina.

Florin Alexe nu pare să fi suferit mult ca urmare a decesului. Sprijinul a venit imediat din partea partenerului de afaceri Ionel Bogdan, președinte al PNL Maramureș, și Dan Mihalache, former ambassador to the United Kingdom.

Drept urmare, Florin Alexe și-a mutat capitala în filiala Maramureș a PNL, unde are șanse mari să obțină un loc bun pe lista deputaților. Planurile au fost bine luate în considerare, iar Florin Alexe a fost ales în Parlament.

Florin Alexe nu a avut o carieră legislativă deosebit de activă când a fost ales în Camera Deputaților. A existat un singur cuvânt, nicio declarație politică, trei propuneri legislative și două interpelări, pentru că electoratul a trebuit să facă altceva înainte de a vota.

Florin Alexe a avut ocazia Congresului PNL, care a împărțit alegerile în două tabere, să stea în spatele lui Ludovic Orban și să îl înfrunte pe Florin Cîțu, cu autointitulata „echipă Câștigătoare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *