PSD deputat, după dezvăluirile lui Liviu Dragnea despre Realitatea Plus: Toate partidele au fost infiltrate de servicii.

Deputat PSD, după dezvăluirile lui Liviu Dragnea la Realitatea Plus: Toate partidele sunt infiltrate de servicii

PSD deputatul Dumitru Coarnă a dezvaluat SRI in exclusivitate on Realitatea Plus. În ceea ce privește infiltrarea serviciilor secrete în politică, el susține că fenomenul există în toate partidele, inclusiv în PSD. Declarația vine doar la câteva zile după ce fostul lider social-democrat Liviu Dragnea a declarat că PSD este acaparat în majoritatea serviciilor.

Dumitru Coarbă, care a fost invitat la emisiunea „100%” a lui Laurențiu Botin, a comentat declarația lui Liviu Dragnea privind infiltrarea în serviciu.

“Pentru a fi clar, fiecare joc este ocupat de un procent mai mare sau mai mic de SRI. Am văzut că nu doar PSD, ci și AUR sunt prezente. (…) USR este singurul care are totul.

Declarația deputatului PSD vine la doar câteva zile după ce Liviu Dragnea a declarat pentru Realitatea PLUS într-un interviu exclusiv că toată conducerea centrală a PSD, cu o singură excepție, va fi sub autoritatea Servicii, la fel ca 80% dintre liderii județului. “În acest moment, nu există un singur joc în care să nu poți fi infiltrat. Din păcate, PSD a fost cel mai mult infiltrat. Mă refer la conducerea partidului, cu excepția lui Gabi Firea și 80% dintre lideri. „Dragnea declară,„ udețeni ”.

În 2007, fostul lider PSD, Mircea Geoană, a fost ales cu o declarație dură împotriva SRI. În timpul unei conferințe de presă, a fost întrebat despre centrele de date românești, iar răspunsul său a condus la concluzia că este membru al serviciilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *