Patronii și turiști de pe Transfăgărășan, EXASPERAI, ATV-uri de mii de euro distruse de urs

ATV-uri de mii de euro distruse de urs: Patronii și turiștii de pe Transfăgărășan, EXASPERAȚI

Urșii din Transfăgărășanul continuă să crească în număr. [PM] Trei ATV-uri de la o companie de închiriere au fost contaminate de un urs care patrulează zilnic zona din jurul unui hotel. În acest timp, angajații sunt ancorați de Departamentul pentru Situații de Urgență după ce au primit un mesaj contestat RO-Alert trimis către Brașov în urma apariției unui urs, potrivit Realitatea PLUS.

Imaginile surprinzătoare de la camerele de supraveghere arată cum ursul se repede la ATV-uri și le scoate din contrabandă. Atacul an avut loc about 8 a.m. dimineața, când turiștii au început să urce pe drumurile montane. Mai multe mașini sunt văzute conducând în videoclipuri, dar animalul nu pare să fie în pericol, deoarece oamenii vor să arunce mâncare în el.

Proprietarul a depus o cerere de rambursare de la prima comunitate pe motiv că afacerea nu mai este profitabilă, dar nu există garanții că banii vor fi recuperați. Potrivit proprietarului ATV-urilor, zona în care își desfășoară activitatea este reglementată de o lege de 10 ore.

După primirea unui mesaj RO-Alert, ea este repartizată la Departamentul pentru situații de urgență. Brașovenii au fost atrași de prezența unui urs nedumerit cu un mesaj controversat care pare a fi mai mult o șmecherie decât o preocupare autentică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *