O carieră în agricultură poate începe cu doar 10.000 de euro. Vânzarea și profitul sunt garantate!

Afacerea în agricultură pe care o poți începe cu 10.000 de euro.

O afacere agricolă în care s-ar putea începe cu puțin 10.000 de euro și unde producătorii au garanția că vând și câștigă! Dan Ivașcu, președintele „Cooperativei Unirea Gospodarilor din Mihăilești”, promovează un nou tip de întreprindere agricolă pentru micii fermieri, propunând un sistem de containere în care animalele pot fi crescute, variind de la găini la porci, până la ovine și porcine.

Investiție inițială de aproximativ 10.000 de euro pe o nouă fermă.

Orice proprietar, indiferent dacă este deținut sau închiriat, poate fi inclus în modelul de start-up agricol cu o investiție inițială de peste 10.000 de euro. Cel mai important punct este că produsele pe care le obțin de la ferme au o piață garantată, potrivit celor care promovează un sistem care permite accesul în sectorul agricol pentru cei care nu lucrează în prezent în acest domeniu, dar sunt interesați, au cunoștințe limitate de animale sau sunt dispuși să investească.

În urma unui proiect al cooperativei „Unirea Gospodarilor din Mihăilești”, s-a înființat un nou tip de afacere agricolă în nordul Munteniei, mai precis în județul Buzău. Este vorba despre posturi de containere care pot fi închiriate, cu principalul avantaj fiind faptul că sunt repede stabilite și pot aduce un profit de până la o zecime de euro pe lună pentru fiecare creștere a numărului de copaci sau animale.

Prețul containerului a fost redus la 6.500 de euro.

Containerul costă 6.500 de euro și poate fi asamblat în câteva zile la cererea clientului. Costurile asociate cu hrănire și adăpare automatizate, precum și cele asociate cu aclimatizarea și animalele pentru care se alege gospodarul, sunt incluse în acest total. Animalele furnizate ca parte a acestui parteneriat sunt doar animale ras, permițând unui număr mai mic de animale să aibă un randament mai bun decât o populație de doi ani dintr-o obișnuită gospodărie. Produsele finale sunt clasificate ca naturale.

O desfășurare în agricultură cu o recompensă de 10.000 de euro – cine poate intra în sistemul mini-agricol?

Orice proprietar, indiferent dacă este deținut sau închiriat, poate participa la sistemul mini-agricol cu o investiție minimă de 10.000 de euro. Un container are o lungime de zece metri și o lățime de cinci metri. Există 50 de metri între voi și sol.

”Containerul este realizat din panou sandviș, pe o structură metalică, și este ușor de montat pentru că producătorul vine cu macaraua, după care îl amplasează în gospodăria țăranului, membru al cooperativelor”, explică buzoianul Dan Ivașcu, președintețe ”Cooperativei Unirea Gospodarilor din Mihăilești ”, Citat de Adevărul.

Animalele Adpostul pot fi cumpărate în numerar sau închiriate.

Adpostul animalelor sau tip container grajdul poate fi configurat atât pentru creșterea păsărilor pentru oră și carne, cât și pentru popularitate cu ovine, caprine, și porci. Poate fi achiziționat în numerar sau închiriat de orice proprietar de afacere care dorește să înceapă rapid o afacere zootehnie.
Informațiile publicate de Agrointeligence

”Îi ducem containerul, au spațiu pentru păsări și animale în conformitate cu standardele sanitar-veterinare, iar apoi îi ducem genetica. Dacă vorbim despre gin, vorbim despre gin, și vorbim despre gin, și vorbim despre gin, și vorbim despre gin, și vorbim despre gin, și noi ‘ vorbim despre gin, și vorbim despre gin, și vorbim despre În practică, el nu face altceva decât să ofere servicii. Se ridică devreme, se hrănește păsările, le face baie, le strânge părul și caută cooperative. Potrivit surselor citate, Ivașcu crede că ar fi plătit spre sfârșitul săptămânii sau pe 15 a lunii.

Care sunt cerințele pentru începerea unei afaceri?

Se aplică condiții simple: fermierul trebuie să dețină sau să închirieze terenul, să aibă un supraveghetor și să fie membru al Cooperativei Agricole Mihăilești.

”Acest modul va fi plătit de fiecare cooperator de leasing, dacă nu sunt toată suma să achite la ridicarea acestui modul de fabricație cu care avem contract de execuție. După aceea, cooperativele cresc cu culturi cu randament ridicat, indiferent dacă sunt pentru carne sau legume, și au un profil genetic bun ”, spune Președinția Cooperativă„ Unirea Gospodarilor din Mihăilești ”, județul Buzău.

Mihăileşti’s Fermierul has a few containers in his gospodărie for demonstrations in front of those who want to shut down this business. Modulele are acclimated in the outside with a maroniu placaj for a seamless integration into the landscape, and they have ultramodern internal installations that simplify the work of the caretakers.

Numărul fermierilor este mic.

Containerele sunt echipate cu automatizări hrănitoare și adaptabile, astfel încât gazda nu trebuie să se îngrijoreze de nimic altceva decât de a asigura rezervele de apă și hrană zilnic.
Buncărul trebuie umplut cu țăranul nostru o dată la două zile. Avem o linie automată de furajare cu un senzor care, atunci când farfuriile sunt golesc, declară o comandă reumplere. Gospodarul vine și colectează aceste oră la fiecare două zile, după care sunt așezate în frigiderul gospodăriei, unde un vehicul cooperativ vine și le colectează zilnic, astfel încât să le putem livra în bucătăriile clienților noștri a doua zi ”, spune Dan Ivașcu, președintele „Unirii Gospodarilor din Mihăilești”.

Profitul lunar garantat este de 1.000 de euro.
Potrivit inițiatorului acestui proiect, cu o investiție de capital de peste 10.000 de euro, o extindere rapidă a populațiilor de animale, în special în livezi sau pentru carne, poate oferi un profit lunar de o zecime de milion de euro. ”Am calculat că fiecare dintre modulele noastre gospodarul ar trebui să câștige cel puțin o mie de euro net în fiecare lună, indiferent dacă vorbim despre vreme sau sezonul de sărbători. Am testat 350 de guinee vechi, atât în ceea ce privește ruta, cât și DSV pe o persoană fizică. Aduc o mie de euro în fiecare lună pe bază netă. „O mie de pui de carne, precum și o mie de euro în fiecare lună”, spune Dan Ivașcu, președintele Cooperativei secție.

Afacerea în agricultură pe care o poți începe cu 10.000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *