Momente de teamă la un departament de poliție din Neamț: După ce un bărbat ajunge să predea un proiect într-un seif, pericolul explodează.

Momente de panică într-o secție de poliție din Neamț: Pericol de explozie, după ce un bărbat a venit să predea un proiectil într-o sacoșă

După sosirea unui bărbat cu proiectil la o secție de poliție din Târgu Neamț, a avut loc o explozie.

Descoperă un obuz într-o pădure și într-o locație unde poate forma 112, așa că îl pune într-o pungă și îl duce la secția de poliție, unde ar putea exploda oricând. Și, ca să înrăutățească lucrurile, omul a fuzionat cu autobuzul, care are proiectilul fixat pe el. Agenții au asigurat perimetrul până la adunarea echipei priotehnice.

În prezent, polițiștii efectuează investigații cu privire la presupusele încălcări ale reglementărilor privind explozibilii.

,, Pe 20 septembrie, în jurul orei 18.00, polițiștii de la secția de poliție Târgu Neamț au fost interogați de un bărbat de 42 de ani din Târgu Neamț despre faptul că descoperise un proiectil metalic în timp ce se plimba prin pădurile din cartierul Mănăstirii Neamț.

Persona implicată s-a prezentat la sediul Poliției orașului Târgu Neamț, revendicing ownership of the projectile.

Până la sosirea echipei pirotehnice, polițiștii de la ISU Neamț au asigurat perimetrul unității de poliție, restricționând circulația traficului.

Pentru a asigura siguranța proiectilului, acesta a fost ridicat la un diametru de 47 mm.

Din acest motiv, polițiștii continuă cercetările cu privire la presupuse încălcări ale reglementărilor privind explozibilii “, potrivit IPJ Neamț.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *