Igienol antibacterian solutie baie 750ml

Igienol antibacterian solutie baie 750ml

Intampinarea nevoilor de an avea o baie curata, igienizata si stralucitoare a venit igienol antibacterian solutie baie la 750ml. Rolul principal al soluției dezinfectante Igienol este de a elimina 99,9% din bacterii precum Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli și Enterococcus hirae, precum și de a preveni creșterea lor mult timp după utilizare. In plus, Igienol antibacterian inlatura orice urme de pata sau murdarie dificila, redand suprafetele curatate pentru stralucirea unui nou produs.

Igienolul, ca soluție non-toxică, dezinfectează fiecare suprafață din pungă, inclusiv gresie, faianta, obiecte medicale și chiar olita copilului sau alte suprafețe cu care copilul intră în contact. Soluția dezinfectantă a lui Igienol vine cu un pulverizator, asigurându-se că chiar și cele mai mari părți ale golfului sunt lipsite de calcar, sapon sau urme vechi de abraziune, precum și miros frumos.

Pentru utilizare, pulverizați soluția antibacteriană Igienol pe suprafața murdarei și lăsați-o să funcționeze timp de 10 minute. Clatiti clatiti clatiti clatiti clatiti clatiti clatiti clatiti clatiti clatiti clatiti

Specificatii:
Igienol este o marcă comercială a Igienol.
Sfat produs: Soluție dezinfectantă fără clor
Capacitate 750 mL

Relatii la telefon: 0314337185

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *