Fermactive CB Drojdie pentru fermentarea vinului / mustului 40 g

Fermactive CB Drojdie pentru fermentarea vinului / mustului 40 g

Fermactive CB este un drojdie pentru fermentarea vinului și mustului. Vine într-o formă pulverizată de 40 de grame, asigurând o fermentare controlată atât a mustului, cât și a vinului care nu a fermentat complet. Fermactive CB, sub forma unui drojdie pentru fermentarea vinului sau mustului, funcționează ca activator de fermentare alcoolică pentru un număr mare de lalini cu diferite selecții de drojdie, cum ar fi S. Acest lucru este demonstrat de decelerarea rapidă a fermentației (în câteva ore după aplicare) și o rezistență alcoolică ridicată (15,5 la sută vol.).

Cu fermactive CB drojdie pentru fermentarea vinului, veți obține un vin bine structurat, complex, dominant. Drojdie fermactiv CB pentru fermentarea vinului este rezistent la presiuni ridicate în timpul fermentației, tehnologia vinului spumant, PH scăzut și diferențele de temperatură. Acest drojdie pentru fermentarea vinului Fermactive CB este recomandat și pentru musturi cu niveluri mai ridicate de sulf sau pentru refermentare.

Doze de utilizat: – 15–25gr la 100l de must într-un proces regulat de fermentare; – 30-40 g la 100l de vin într-un proces de refermentare; – 40-50gr la 100l de vin dacă doriți să omiteți procesul de fermentare.

Instrucțiuni de utilizare: Se dizolvă cca 15-25 g în 250 ml apă fierbinte, se adaugă zaharul și se amestecă 30 de minute până se omogenizează complet. Soluția finală este să îl puneți fie într-un must care trebuie să fermenteze, fie într-un vin care nu a fermentat complet.

Specificatii: CB Fermactive Drojdie pentru fermentarea vinului / mustului 40 g Mifalchim
Sfat produs: Drojdie pentru fermentarea vinului / mustului (fermentatia).
40 g cantitate
Mod de depozitare: în spații închise cu temperaturi sub 8 grade Celsius.

Relatii la telefon: 0314337185

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *