Erbicidarea culturilor de cereale în broaștele lor. BATTLE® DELTA

Erbicidarea din toamnă a culturilor de cereale păioase. Câștigați bătălia cu BATTLE® DELTA

Buruienile de culturi de cereale păioase răsărite în toamnă, în special buruienile graminee, sunt mult mai dificil de combătut cu erbicidarea primară, așa cum au descoperit mulți fermieri în ultimii ani. Acest fapt datorează, în primul rând, dezvoltarea masivă a buruienilor în toamne, dar și iernilor blânde, care permit buruienilor răspândiți de la toamne să supraviețuiască până la primăvară și să reintre în vegetație înainte de cultivare.

În aceste condiții, buruienile concurează cu plantele culturale puternice, afectând creșterea și dezvoltarea lor, producând pagube care consumă o parte semnificativă din ingrășămintele aplicate agriculturii și necesită o doză mai mare de erbicid pentru a fi combătută în primul rând. Toate aceste pierderi pot fi evitate prin erbicidare dimineața devreme, când buruienile sunt într-o stare de creștere activă și sunt extrem de sensibile la acțiunea erbicidă, chiar și la doze mici.

Combaterea buruienilor încă din toamnă is an FMC specialist’s recommendation.

FMC is on a mission to provide farmers with the best solution for combating buruieni spread in toads, namely, the erbicid BATTLE® DELTA.

BATTLE® DELTA is a contact, residual, and pelicular erbicide with a high selectivity for crop plants and the ability to be used at lower temperatures (5-6° Celsius).

BATTLE® DELTA este un erbicid selectiv pentru perioadele de pre-urgență și post-urgență (BBCH00 – BBCH21) împotriva buruienilor cu o frunză laterală și anumite graminee din culturile de grâu, orz, triticale și secară. Conține două substanțe active: flufenacet și diflufenican.

BATTLE® DELTA combate o gamă largă de buruieni, inclusiv cele mai dificil de combatut, precum iarba vântului, firuta, coada vulpii, turița, veronica, urcătoare hrișca, samulastra de rapiță, traista ciobanului, mustar salbatic sau rocoina, și are o lungă -efect durabil. Rata de aplicare variază de la 0,03 la 0,06 lt / ha, în funcție de tipul de buruieni prezenți și de stadiul creșterii lor.

Având în vedere că fiecare cultură este susceptibilă de buruieni legați de timp, utilizarea erbicidului BATTLE® DELTA în toamn asigură un început bun pentru culturile cerealiere prin eliminarea buruienilor în primele etape ale creșterii și o mai bună pregătire a culturii pentru interes . După utilizarea erbicidului BATTLE® DELTA, rotația de cultivare nu este restricționată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *