Diana oșoacă, cel mai apropiat de PSD – A a ajuns la candidatul preferat al partidului social-democrat.

Diana Șoșoacă, tot mai aproape de PSD - A ajuns vedeta preferată a primarilor social-democrați

Diana oșoacă a devenit cunoscută în rândul social-democraților. Mulți elevi din gimnaziul primar și gimnazial au fost fotografiați în weekend de un senator independent, potrivit Realitatea PLUS.

Printre îngrijirile PSD-iștii apar în imaginile partajate pe rețelele sociale provin în principal din orașele Stănești, Scoarța, Bălănești sau Polovragi.

tii care apar în imaginile publicate pe rețelele de socializare se numără primari din comunele Stănești, Scoarța, Bălănești sau Polovragi.

Diana oșoacă nu este singura dată când se apropie de jocul lui Marcel Ciolacu, așa cum relatează Realtiatea PLUS.

Mulți mai mulți candidați PSD primari din Oltenia au fost susținuți de senatorii AUR în timpul campaniei pentru alegerile parțiale din iunie.

Este vorba despre implicarea într-o campanie PSD pentru Municipiul Filiași din Dolj. Marin Gheorghe, primul PSD care a fost obligat să demisioneze după ce a fost declarat incompatibil de ANI, se numără printre candidații care au primit sprijin de la senatori. Costeluș Ilie Gheorghe (PSD), actualul prim-ministru, a fost declarat incompatibil în septembrie 2020 ca edil.

Într-un mesaj postat pe Facebook pe 15 iunie, consilierul local Ionuț-Răzvan Enache a mulțumit senatorilor pentru sprijinul acordat. Gheorghe Marin a câștigat alegerile municipale din 27 iunie, cu aproape 70% din voturi.

5 iunie.  După alegerile din 27 iunie, a câștigat Gheorghe Marin, cu peste 70% din voturile localnicilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *