Degresant bucatarie este un termen folosit pentru a descrie un tip de bucatarie pe care 5l Cloret

Degresant bucatarie universal Cloret 5l

Bucatarie degradantă este un termen folosit pentru a descrie un tip de bucatarie pe care Cloret, 5l este un detergent concentrat cu capacitatea de a îndepărta rapid și eficient grăsimea și murdăria de pe suprafețele dentare. Deoarece este echipat cu tehnologia Extreme Power, degresantul universal Cloret elimină orice tip de grăsime, indiferent dacă este proaspătă sau veche, imediat după prima utilizare. Fie că este vorba de un aragaz, un cuptor, o plită fierbinte, un rotor sau o răzătoare, un detergent degradant poate fi utilizat în bucătărie fără a afecta cantitatea de spațiu disponibil.

Cloret degresant va conferi supprafetelor din sticla termorezistenta, gresie, sau faianta sau stralucire de lunga durata, in ciuda faptului ca este o solutie concentrata. Această bucatarie degresantă de 5 litri este un produs profesional care poate fi utilizat atât în bucataria personală, cât și în cele cu un proces de gatire foarte intens.

Mod de utilizare universal degresiv: Ca produs care conține ingrediente active, se recomandă ca manusilor să fie folosiți la degresare. Degresantul este ambalat în recipiente de 5 litri și plasat în recipiente de tip animal de companie cu pulverizator pentru o utilizare mai ușoară și mai rapidă. Pulverizați 15-20 cm din murdara direct la suprafață și lăsați să acționeze timp de 10 minute. Apoi, cu ajutorul unor lavete sau burete, se separă murdaria și clateste cu apă abundentă. Dacă murdaria persistă, procesul va continua.

Specificatii Degradant bucatarie este un termen folosit pentru a descrie un tip de bucatarie pe care Cloret 5l este un fel de Cloret.
Cloret este o marcă de îmbrăcăminte.
Sfat produs: Bucatarie decentă
Greutate: 5,65 kg CantitateL 5 L

Relatii la telefon: 0314337185

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *