De la grătar … la spital: La un eveniment din Anglia, doi șoferi români TIR au fost bătuți cu bestialitate.

De la grătar ... la spital: Doi șoferi de TIR români s-au bătut cu bestialitate, la un eveniment, în Anglia

Un moment de relaxare s-a transformat într-o petrecere de noapte completă. Protagoniștii ei, doi TIR șoferi de naționalitate română, care s-au “călcat” în picioare la propriu, provocând-și severe răni la genunchi și cap, în timpul unui clash survenit la a grătar, în Essex, Anglia.

Cei doi români au participat anul acesta, pe 24 iulie, într-un eveniment Purfleet Truck Wash pentru șoferi de camioane, unde un număr mare de oameni au făcut o donație. Dar a fost doar un pas de la veselie și drum-bună până la baie. Drept urmare, după o ceartă privind consumul de alcool, cei doi bărbați au devenit atât de violenți încât a fost necesară intervenția poliției.

În urma acestui eveniment, unul dintre bărbați a avut o leziune gravă la genunchi, precum și o contuzie la cap, când a fost lovit în cap în timp ce se îmbrăca.

Potrivit Essex Live News, care a fost obținut prin intermediul tiri Diaspora, un judecător a condamnat unul dintre cei doi români la 20 de luni de închisoare și celălalt la 18 luni de închisoare, ambii cu o suspendare de doi ani și 150 de ore de muncă neremunerată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *