Copil de doi ani s-a aruncat în portbagajul unei mașini, salvat în ultimul moment de polițiști

Copil de doi ani blocat în interiorul unui autoturism, salvat în ultima clipă de pompieri

Un băiat de doi ani care a fost prins, înăbușit, în portbagajul unui automobil. Acesta a fost salvat de polițiști, care au reușit să deblocheze ușile vehiculului, aruncând geamul din partea șoferului, cu copilul aflându-se pe un scaun special pentru copii.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea că un copil de doi ani care fusese prins, marți, în portbagajul unei mașini, a fost salvat de focșăneni.

„Pe 14 martie, poliția militară a fost trimisă în vecinătatea prânzului pentru a interveni pe Aleea 1 Iunie din cătunul Focșani pentru a debloca un vehicul după ce un copil de doi ani a fost descoperit în interior. Mama a format singurul număr de urgență, 112, după ce a descoperit că nu poate să-și deschidă mașina, care a fost blocată în interiorul vehiculului “, a afirmat ISU Vrancea.

Agerpres raportează că un detașament din Pompieri Focșani a trimis la fața locului o echipă de recuperare urgentă, care a reușit să deblocheze automobilele ușoare prin spargerea geamului din partea stoferului, cu copilul aflându-se pe o spate bancheta și un scaun special pentru copii.

Pompierii ne reamintesc că strănutul poate avea consecințe grave pentru siguranța copiilor, de aceea este esențial să îi supraveghem tot timpul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *