Cloret, Spuma activa, degresant universal 750 ml

Spuma activa, degresant universal 750 ml, Cloret

Spuma activa, degresant universal la 750 ml de Cloret este un detergent universal, foarte puternic, cu rolul de igienizare și degradare a oricărui tip de suprafață într-o singură utilizare. Cloret degresant universal reprezintă o apărare puternică împotriva microbilor, bacteriilor și mirosurilor nocive, precum și a mucegaiului pe suprafețe lavabile. Avand spuma activa concentrata actioneaza fast si eficient, lasand suprafetele curate, degresate si igienizate, in addition conferindu-le stralucire si un puternic scent floral.

Cloret universal este un detergent 3-în-1 care este foarte util pentru a avea un camin stralucitor, deoarece este eficient atât în golf, cât și în bucatarie. Cu ajutorul acestui produs, toaletele de curățare și igienizare, chiuvetei, faiantei și dus cabine vor fi o briză, în timp ce degresarea aragazului sau a ustensilelor gatit va fi o briză. În ciuda numărului mare de ingrediente active din această formulă, degradantul universal al Cloret poate fi utilizat doar ca inalbitor în cazul alba tesaturile.

Pentru suprafețele ceramice, rezistente la alcalin sau linoleum, PVC-ul, betonul este pulverizat direct pe suprafață, lăsat să acționeze câteva minute, apoi steril cu o buretă sau o umedă de lavetă.

Dacă rufelor sunt doar de culoare albă, aplicați o spumă activă direct pe pata pulverizând-o, așteptați să se activeze, apoi spalați rufele, fie manual, fie cu o mașină de spălat. Acest detergent nu trebuie utilizat pe tesaturile colorate, tesaturile lana, tesaturile matase sau tesaturile cutanate.

Specificatii Cloret: Spuma activa, universal degressant 750 ml
Cloret este o marcă de îmbrăcăminte.
Igiena ca model
Sfat produs: Folosiți un spray inalbitor și un degred.
Ingredient: surfactant amfoteric, hidroxid de sodiu, parfum floral Cantitate: 750 ml Ingredient: apa demineralizată, hipoclorit de sodiu> 10%, surfactant amfoteric, hidroxid de sodiu

Relatii la telefon: 0314337185

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *