Cloret Alpine Fresh Balsam de rufe concentrat 120 spalari 3L

Cloret Alpine Fresh Balsam de rufe concentrat 120 spalari 3L

Cloret Alpine Fresh balsam de rufe concentrat la 3 Litri a data ofera prospetime si parfumul dorit hainelor dumneavoastra, devining usor de calculat, ramanand mine un timp indelungat. Formula concentrată de balsam rufe pentru 3 litri vă va permite să o utilizați timp de 120 de ore, oferindu-vă beneficiul aerului proaspăt pentru o perioadă mai lungă de timp. El este adăugat la fiecare spalare și este utilizat pentru a curăța hainele atât automat, cât și manual pentru toate tipurile de tesaturi.

În cazul spalarii manuale, un balsamul de rufe utilizat într-o cantitate de 25 ml într-un recipient de 5 litri de apă oferă catifelării dvs. un miros plăcut și de lungă durată. Spalarea automată, o capacitate lichidă de 35 ml la 5 kg de îmbrăcăminte, obiecte personale ușor de calculat în urma spalării, beneficiind în același timp de parfumul plăcut al acestora. Balsamul concentrat pentru rufe se depozitează în incaperi curate și uzate, ferite de inghet dar și de razele solare, la temperaturi intre 5 și 30 de grade.

Specificatii Alpine Fresh Balsam de rufe Concentrate 120 Spalari 3L: Cloret Alpine Fresh Balsam de rufe Concentrate 120 Spalari 3L:
Cloret este o marcă de îmbrăcăminte.
Comfort Creations este modelul.
Balsam concentrat de rufe, Tip Produs
Alpine Fresh este parfumul.
Cantitate de 3 litri

Relatii la telefon: 0314337185

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *