Ciolacu, un atacator virulent la Cîțu și Iohannis, după un număr NEGRU de peste 7.000 de persoane infectate: România a fost plasată pe poziția a patra!

Ciolacu, atac fulgerător la Cîțu și Iohannis după bilanțul NEGRU de aproape 7.000 de infectări: Au îngropat România în valul 4!

Marcel Ciolacu critică actualul guvern, condus de liberalul Florin Cîțu, precum și de președintele Klaus Iohannis, pentru gestionarea epidemiei. Infecțiile COVID-19 au explodat la peste 7.000 de cazuri în ultimele 24 de ore, potrivit liderului PSD.

„Parteneriatul” necesar constituțional Iohannis-PNL a plasat România pe locul patru!

Au risipit o cantitate semnificativă de timp. Unul este un jucător de golf care participă la ceremoniile papionului, în timp ce celălalt este un saltimbanc care participă la campania internă a PNL. Care sunt simptomele ATI, testele și vaccinările? Iohannis și Cîțu s-au relaxat și au tăiat corzile comunicării, iar România este acum complet nepregătită pentru a patra pandemie.

Raportul negru de astăzi, cu 120 de decese COVID, 990 de pacienți cu ATI și peste 6.800 de cazuri, este doar începutul. Situația se va deteriora în următoarele zile. (…)
Românii și-au dorit un președinte echidistant și s-au acomodat cu unul care era departe de patria lor și de viața de zi cu zi, potrivit Marcel CIolacu într-un mesaj de Facebook postat pe 1 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *