Borax pudra (pentahidrat), punga 500 g Tetraborat de sodiu

Tetraborat de sodiu – Borax pudra (pentahidrat), punga 500 g

Tetraboratul de sodiu – Borax pudra pentahidrat la punga de 500 g, cunoscut și ca borat sau diborat de sodiu decahidrat, este un mineral inodor și incolor care aparține clasei de minerale cunoscute sub numele de borati. Este un sare de acid boric cu formula chimică Na2 [B4O5 (OH) 4] 8H2O, care se găsește în Turcia, Tibet și California.

Tetraborat de sodiu – Borax pudra (pentahidrat) cristalizează într-un sistem monoclinic, formând cristale prismatice, tubulare, granulate sau pamantoază de culoare alb pentru cenusia. Când cristalele de borax sunt încălzite, își pierd proprietățile și încep să se schimbe, devenind borax pentahidrat la 100 ° C sau tetraborat de sodiu anhidru la 400 ° C, cu temperaturi care depășesc 878 ° C. Borax a fost folosit pentru grazuri în piatră, imbalsamarea mumiilor, obținerea acidului boric, a perboratilor, portelanului, sticlei și în procesul de e-mail de la descoperirea sa în 1748.

Borax pudra din gospodaria este destul de util; poate ajuta la întreținerea covoarelor, hainelor chiuvetelor, geamurilor și oglinzilor, precum și toaletelor și saltelelor. Mai mult decât atât, boraxul este excelent pentru producerea de sevă, detergenți, dezinfectanți, insecticide și protecția mucegaiului sau a suprafețelor acoperite cu foc. În metalurgie, boraxul este utilizat ca antioxidant în soluțiile care conțin oxiacetilenă sau în producția de jocuri în stil SLIME (plastilina vascoasă de culoare verde).

Chiar dacă îl utilizați acasă sau la birou, ar trebui să luați măsuri de precauție atunci când îl manipulați, deoarece poate provoca infecții dacă intră în contact cu ochii sau dacă inhalează praf de borax. In the case of inghitirii, irita severa severa severa severa severa severa severa severa severa

Specificatii Borax pudra, punga 500 g Tetraborat de sodiu
Formula chimica: Na2[B4O5(OH)4·8 H2O
Clasă minerală monoclinică-prismatică
Grad: 878 Punct de Topire
Pudra este un fel de formă.
alb culoare culoare culoare culoare cul
500 g Greutate (0,5 kg)
punga

Relatii la telefon: 0314337185

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *