71 x 190 cm pat pliant cu saltea sau persoană

Pat pliant cu saltea o persoana 71 x 190 cm

O patulă pliabilă (pliabilă) cu numele unei persoane pe ea este deosebit de utilă la tine acasă, o cabină goală, o casă de bătrâni sau un motel. În situațiile în care ați fost surprins de un musafir și nu aveți suficiente paturi, este ideală o pat flexibilă.

Patul flexibil este realizat dintr-o structură metalică puternică cu o sare moale și este potrivit pentru o gamă largă de aplicații (copii, adulti, batrani). Patul pliant este echipat cu un sistem simplu de fixare și blocare, asigurându-se că oferă stabilitate și securitate în orice moment. Dacă primiți o pată flexibilă sau un set de paturi flexibile, acestea vor fi ideale pentru a distra familia sau prietenii pe parcursul unei nopți.

Patul pliant – flexibil cu 1 persoană este una dintre cele mai bune modalități de a dormi fără a ocupa prea mult spațiu sau a cheltui mulți bani. Mai mult decât atât, vă va fi util dacă doriți să petreceți noaptea într-un camping. Patula flexibilă este foarte ușor de manevrat, transportat și depozitat, permițându-vă să o poziționați oriunde doriți. Această bătaie plăcută vine cu o sare hipoalergenică, este atrăgătoare din punct de vedere vizual, pentru modelul înflorit și este moale la atingere, asigurând un confort maxim.

Specificatii 75 x 190 cm pliant pat cu saltea sau persoana:
Otel Lungime desfacuta: 190 cm Latime: 71 cm Structura materialului: Otel
37 cm lungime în total
Dimensiune 76 x 71 x 13 cm, cu rețineri
Dimensiuni Saltea: 190 x 67 x 4 cm
material saltea: Calico bumbac twill twill twill twill twill twill twill t
Greutate sarcină maximă admisibilă: 80 kg
6,8 kg Greutate totala

Relatii la telefon: 0314337185

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *