2,2 M PVC translucid terasa folie

Folie PVC transparenta de terasa 2.2 M

Folie PVC transparentă de terasă lată de 2,2 m, (220 cm), cunoscută și sub numele de folie PVC cristal, a fost concepută pentru a fi folosită ca prelată și inchidere terasă, foisor, corturi, balcon și alte structuri. Acest tip de folie din PVC translucid rezistă timpului, razelor UV de la soare, furtuni, ploi și ninsori. Grosimea de 0,80 mm a acestui folie de cristal din PVC oferă o flexibilitate mai mare decât alte folii clare de pe piață, eliminând posibilitatea tăierii involuntare sau deteriorării în timpul instalării.

Fixarea se poate face cu capace și mirese prin rotativ prin holsuruburi în lemn, structuri metalice sau zidarie. Alegerea unui folie de cristal din PVC vă va oferi numai beneficii, indiferent de perioada anului. Dacă nu aveți instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă curăța nebunii și a vă pune capacele, Metalochimice vă va oferi un serviciu de curățare și fixare a capacelor pe loc.

Esti indecisa intre latimii si grosimii foliei? Puteți vedea întreaga noastră selecție de folii și prețuri pentru terase.

Specificatii: PVC translucent terasa folie 2.2 M:
PVC-ul este materialul ales (policlorura de vinil)
0,8 mm grosime
2,2 metri latime
190 kg / mp, 190 kg / mp, 190 kg / mp, 190 kg / mp, 190 kg / mp, 190 kg / mp
Temperatura este stabilă: între -22 și 66 grade Fahrenheit.
Rezistent la kilogram: 6 kg / mm
3S Duritate

Prețul Afisat este pentru 1 metru de linie.
Pentru a vă ține la curent. Dacă doriți să cumpărați mai mult de un metru, o rola are 30 de metri de căptușeală.
Acest produs nu poate fi returnat deoarece a fost cumpărat la cererea clientului.
Inchiderea teraselor, balcoanelor, foisoarelor, crearea geamurilor pentru agrement vehicles, ferestre de corturi, and other imprejmuiri are some of the uses.

Relatii la telefon: 0314337185

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *