Valeriu Gheorghiță: Avem nevoie de o soluție de salvare. Suntem în mijlocul unei vânătoare de gheață. – Ce spune despre vaccinările obligatorii? COVID-19

Valeriu Gheorghiță: Avem nevoie de o soluţie de salvare. Suntem ca într-o barcă care se scufundă - Ce spune despre vaccinarea obligatorie COVID-19

Valeriu Gheorghiță, medic, a emis un nou avertisment în legătură cu un focar de boli infecțioase din România. Președinții Comitetului Național de Coordonare și Activități privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 pledat pentru o “soluție de salvare”, i.e., if users understand that there is no longer a “timp de ezitat” in the case of COVID-19 vaccination.

„În acest moment avem nevoie disperată de o soluție de salvare”. Suntem în mijlocul unei vânătoare de gheață. Ori, în acest mediu, trebuie să punem bazele strategiilor educaționale, să învățăm publicul să prețuiască cunoștințele și informațiile, iar întrebarea care îmi vine în minte este „Cine să-i invețe?” Pentru că dacă nu ai încredere în profesorii tăi, nu vei merge mai departe. (…) În această situație, cred că este necesar să se creeze un climat în care oamenii să recunoască faptul că nu mai au timp să se relaxeze și că este necesar să adere atât la măsurile preventive, cât și să încerce să abordeze problema vaccinării, beneficiind de protecție furnizate de vaccinuri într-un fel “, a spus Gheorghiță la 1 martie la lansarea raportului de cercetare” Stop Corinavirus Disinformation “, potrivit ag.

“Cum vom face asta?” Nu vom folosi o altă țară ca exemplu. Vaccinarea a fost obligatorie pentru unii. Unii au impus un set de restricții, în timp ce alții au mandatat utilizarea unui certificat digital verde. Sunt sigur că acțiuni precum implementarea unui certificat digital verde vor oferi rezultate în timp util. (…) Da, este o unitate de măsură care dă rezultate, deci soluțiile trebuie găsite într-o perioadă scurtă de timp. Cu toate acestea, aceste soluții trebuie să fie științifice, logice și bine explicate publicului larg, astfel încât să înțelegem că nu avem de-a face cu discriminarea. “Nu discriminăm; luăm măsuri pentru protejarea sănătății comunităților în care trăim”, a adăugat Valeriu Gheorghiță.

The Institut de Tiințe Politice and Relații Internaționale al Academiei Române “Ion IC Brătianu” has released a research report titled “Stop Coronavirus Disinformation” on March 1. de real este și ce effect social fenomenul fake news poate avea, relatează agerpres.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *