Un cunoscut pilot anti-vaccinare a murit – am cerut iertare pentru că nu am ascultat înainte de a-mi pune ochii înăuntru.

A murit un cunoscut pilot anti-vaccinist - "Și-a cerut scuze pentru că nu a ascultat, înainte să închidă ochii"

Jorge Lis, un pilot spaniol de 46 de ani, a murit după ce s-a izbit de COVID-19 și a pierdut o bătălie cu un boal.
A reușit să devină subcampioană la categoria 125cc după 25 de ani și a făcut recent o serie de declarații controversate privind vaccinarea împotriva coronavirusului, declarând cu tărie că nu va fi vaccinată.

Anterior, pilotul s-a infectat cu un coronavirus și a fost internat în spital.

Deoarece starea sa s-a agravat, medicii l-au admis la terapie intensivă, unde și-a petrecut ultimele 45 de zile din viață.

El a murit în prima zi a lunii, potrivit rapoartelor spaniole.

După ce a fost internat la spital, Sora a declarat că regretă că nu a fost vaccinat și că a acordat atenție teoriilor care provoacă pandemie.

„Am cerut iertare de la noi pentru că nu am ascultat și pentru ideile negative pe care le-a avut în aceste luni. Îmi declară că dorea a fost vaccinat. Eram pe punctul de a fi vaccinat. Potrivit AS.com, sora sa a spus, “El ne-a rugat să nu ne facem vaccinul.”

Potrivit familiei pilotului, el are o stare bună de sănătate și duce un stil de viață sănătos. El se angajează în activitate fizică regulată și, înainte de a afla că are COVID, se angajează în inoculare și ciclism montan.

Când a trecut mai mult de o lună în spital, a murit după ce plămânii lui s-au infectat cu o varietate de viruși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *